Delft

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Deze leuke dingen zijn er in het weekend van 14 tot 16 februari te doen in Delft

Door Iris Olsthoorn 14 februari 2020

Het is (bijna!) weekend! Je hoeft je niet te vervelen, want er staat weer genoeg leuks op de agenda voor Delft. Deze leuke feestjes en evenementen kun je bezoeken van 14 tot en met 16 februari: 

Pagina 1/3
⟵ swipe swipe ⟶

Bluesfestival Delft

Foto: Facebook bluesfestival Delft

De 22ste editie van het Affligem Bluesfestival is dit weekend in Delft! Ben je benieuwd wat je allemaal te wachten staat tijdens bluesfestival Delft? Wij zetten in het artikel hieronder de belangrijkste weetjes voor je op een rij, zodat je goed voorbereid op pad gaat op 13, 14, 15 en 16 februari:

Bluesfestival Delft komt eraan: 5 dingen die je moet weten

High Light

Foto: Highlight Festival

Tijdens het Highlight event is onze stad Delft het decor, je vindt op verschillende plekken bijzondere installaties van kunst én techniek. Highlight geeft jou een blik op de toekomst en daagt  je uit om mee na te denken hoe creativiteit in technologie bijdraagt aan het vormen van een gezamenlijke toekomst. Je loopt/fietst bij het Highlight event een route die je langs negentien bijzondere objecten en locaties brengt in de binnenstad én rondom op TU Campus. Zo vind je bij Theater de Veste een enorme ‘plankton’ gemaakt van papier.

Highlight Delft 2020

Gospelkoor in de Maria van Jessekerk

Foto: Hans Dunlop

Zeg je gospelkoor, dan zeg je swingen en véél positieve energie. Helaas voor ons zijn dit soort koren in Nederland schaars en kan je niet net als in de film op een willekeurige zondag te kerk in stappen voor een portie zang a la Sister Act. Maar deze zaterdag wel! Op 15 februari staat het Elijah Gospel & Soul Choir in de Maria van Jessekerk. Het koor is op bezoek vanwege het Bluesfestival dat het hele weekend in Delft plaatsvindt. In dit artikel lees je meer:

Gaaf! Dit weekend is er een echt gospelkoor te bewonderen in Delft

Pagina 1/3
⟵ swipe swipe ⟶

Meer over

Doen

adv.