Deze concerten in Delft wil je niet missen

Aangeboden door STECK 13 april 2018

Trommel je vrienden maar vast op, want er staan in april een paar héle leuke concerten op het programma bij STECK! We zetten een paar niet-te-missen optredens voor je op een rij.

<< < Pagina 1 / 4 >
⟵ swipe swipe ⟶

13 april: Stuart Mavis & Vikings in Tibet

Vrijdagavond nog geen plannen? In STECK geniet je van Stuart Mavis en Vikings in Tibet.  Stuart Mavis is een jonge zanger die sterke popsongs maakt met eigentijdse teksten. Op het podium wordt hij bijgestaan door een energieke zeskoppige band die instrumenten gebruiken als (bas)synthesizers, (elektronische) percussie en trompet. Niet bepaald een alledaagse bezetting, waardoor je een bijzondere popsound krijgt. De band stond afgelopen jaren meerdere keren op ESNS en bracht begin dit jaar de clip Ocean uit. Deze werd ruim 10k gestreamd. Komen dus!

STECK cafés

Vandaag gesloten

Kromstraat 25, Delft

Bekijk meer:cafés

20 april: Niko & Anemone


Niko maakt rauwe, dansbare en licht melancholische Indie rock. De band wisselt hoekige riffs af met catchy refreinen en memorabele, cynische teksten. Dinsdagavond speelden ze in de studio van 3FM bij 3voor12 radio, vrijdag 20 april staan ze in Delft in STECK! Volgens 3voor12 brengt de band ‘heel veel goede refreinen die je wil meeblèren terwijl je over de snelweg sjeest’, maar meeblèren in STECK mag natuurlijk ook gewoon!

21 april: Elvis Presley Tribute

Op 21 april staat het Blue Moon Trio op het podium van STECK met een ode aan The King. Voor maar €5,- geniet je een hele avond van al zijn grootste hits. De avond wordt geopend en afgesloten door DJ Maesch die vinyl klassiekers draait. Liefhebbers kunnen een ‘Passepartout’ ticket kopen, waarmee je ook toegang krijgt tot de tribute concerten van Robbie Williams op 11 mei en Doe Maar op 19 mei. Met een Passepartout geniet je dus driedubbel, voor maar 10 euro totaal. Dat is een korting van 43%! Passepartouts en losse kaarten koop je hier.

25 april: Mardhys en Kita Menari

Mardhys
Kita Menari

In 2016 vertrok de Delftse Melatti Braam naar Engeland om haar songwriters kwaliteiten te versterken aan de ‘Academy Of Contemporary Music’. Hier ontstond onverwachts een bloeiend collectief met de meest virtuoze muzikanten van de academie. Op 25 april komt ze samen met haar nieuwe Engels band terug naar Delft voor een concert in STECK.

Ook op het programma staat Kita Menari. Dit is typisch zo’n naam die je nú wilt ontdekken, voor de ticketprijzen de lucht in schieten. Hun laatste single staat al bovenin de New Music Friday, UK Spotify Viral Charts en Netherlands Spotify Viral Charts. Verder hebben ze gespeeld bij 3FM, De Wereld Draait Door en Giel. Op 25 april staan ze gratis in STECK, dus daar wil je bij zijn!

<< < Pagina 1 / 4 >
⟵ swipe swipe ⟶

adv.