Delft heeft een nieuw festival en deze bekende artiesten komen optreden

Aangeboden door Moodz Eten en Drinken Delft 4 mei 2019

Pak je agenda en zet maar vast een groot kruis door zondag 19 mei. Dan is er namelijk een spiksplinternieuw festival in Delft: het Moodz Hollands Vesteval op – jawel – het Vesteplein. Op het podium staan niet de minste namen. Onder andere Tino Martin en Thomas Berge komen er een dik feest van maken.

Het Moodz Hollands Vesteval wordt georganiseerd ter ere van het 10-jarig bestaan van Moodz. “Net als tien jaar geleden tijdens de finale van ‘Mijn Tent is Top’ staat het Vesteplein op 19 mei vol mensen”, vertelt eigenaar George Zevenbergen. “De geweldige sfeer van die finale gaan we herleven én met elkaar terugblikken op tien jaar Moodz.”

Dit is de line-up

Wie George een beetje kent, weet dat hij nooit iets half doet. “Ik heb Delft Serveert en Crazy Piano’s neergezet in Delft, maar nog niets voor mijn eigen deur. Daar besloot ik verandering in te brengen met het Moodz Hollands Vesteval.” Maar goed, welke artiesten komen er nu? “Ik hou van Nederlandstalige muziek en daarom besloten we er een Hollands feestje van te maken. Je moet dan wel goede namen neerzetten en daarom hebben we Tino Martin, Quido van de Voice of Holland, Mike Peterson en nog een aantal goede artiesten uitgenodigd.” Thomas Berge is ook van de partij. Hij komt niet alleen optreden, maar zal ook de tussenstand bekend maken van de Free a Girl actie. “Die vindt de dagen voor het festival plaats voor onze deur: een aantal mensen gaan in een hok zitten om zo geld op te halen voor meisjes die in de gedwongen prostitutie zitten.”

Tekst gaat verder onder de video.

Een groot festivalterrein

Het Vesteplein wordt op 19 mei omgetoverd tot één groot festivalterrein. De ingang komt ter hoogte van Theater de Veste. Het Vesteplein en het Asvest worden gedeeltelijk afgezet, zodat je alle ruimte hebt om te feesten. Ook aan lekker eten is natuurlijk gedacht: “Pizza Amici komt met een grote pizza foodtruck en Sevenhills maakt heerlijke hamburgers en andere gerechten van de BBQ smoker.”

Hier scoor je kaarten

Kortom: dit wil je niet missen! Het Moodz Hollands Vesteval begint om 15.00 uur en duurt tot 23.00 uur. Er zijn nog kaartjes te koop: je scoort ze hier. Wees er trouwens snel bij, want de goedkoopste  ‘eerste klap is een daalder waard’ tickets zijn uitverkocht en de ‘wie niet waagt wie niet wint’ tickets ook al bijna. Daarna volgen alleen nog de ‘beter laat dan nooit’ tickets voor het festival volledig uitverkocht is. Wil je samen met collega’s of relaties naar het festival gaan? Er zijn ook sponsorpakketten te koop waarbij je tien of vijftien kaarten, een welkomstdrankje en een aantal muntjes krijgt. Daarnaast komt het logo van je bedrijf terug op het festivalterrein. Voor meer informatie kun je contact opnemen met George via [email protected] of 0653844457.


Deze bijdrage wordt je aangeboden door Moodz Eten en Drinken Delft. Meer over Moodz Eten en Drinken Delft ontdekken?

Moodz Eten en Drinken Delft restaurants en horeca

Gesloten11:00 - 22:00

Vesteplein 4, Delft

Bekijk meer:restaurants en horeca

adv.