Delft

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Deze 7 optredens wil je niet missen in 2019

Aangeboden door De Wijnhaven 4 januari 2019

Nieuw jaar, nieuwe muziekagenda! Bij Café de Wijnhaven kun je in 2019 genieten van heel veel livemuziek. We zetten de optredens van de komende maanden voor je op een rijtje. En het leuke is: de toegang is he-le-maal GRATIS!

Pagina 1 / 7
⟵ swipe swipe ⟶

Johnson & Johnson

Faffa en Fonzie Johnson vullen elkaar aan als yin en yang, regen en zon, fish and chips. In hun muziek hoor je flarden blues, country en folk terug. Ze maken gebruik van gitaren, percussie, melodica en veel samenzang. De liedjes gaan over liefde en een wereld vol humor en zelfspot. Komen de mannen je bekend voor? Dat kan kloppen, het duo speelt ook in de succesvolle Delftse band Mama Franko.

Wiewatwaar: zondag 6 januari vanaf 15.30 uur.

Walter and Kiers

Je kent Ron Walter misschien wel als zanger/gitarist van de voormalige Delftse band Cuccurillo Brillo Brullo. Inmiddels speelt hij soul, funk en rock ’n roll nummers onder de artiestennaam Walter and friends. Deze keer speelt hij samen met sax koning Wouter Kiers. Dat wordt een feestje!

Wiewatwaar: zondag 20 januari vanaf 15.30 uur.

Gildor Music

Gildor is een zanger, drummer en songwriter uit Utrecht. Hij komt naar onze stad met gitarist en zanger Music-Mate. Zondagmiddag 10 februari kun je een fijne mix van americana, blues en dromerige folk verwachten. Biertje erbij en genieten maar.

Wiewatwaar: zondag 10 februari vanaf 15.30 uur.

The Missisissippie Kings

Tijdens het Affligem Blues Festival staat er uiteraard ook een band bij Café de Wijnhaven. The Missisissippie Kings zorgen voor mooie blues op de vrijdagavond van het festival. Ze spelen eigen muziek, maar ook covers van bluesgrootheden als Robert Johnson, Bukka White, Missisissippie Fred McDowel en Robert Lee Burnside.

Wiewatwaar: vrijdag 22 februari vanaf 21.30 uur.

Big Jake and the Two-Timers

Deze band heeft héél veel ervaring: ze hebben al bijna 15.000 optredens gegeven en brachten ruim twintig lp’s/cd’s uit. Dat weerhoudt hen er niet van om elke keer weer de voering uit hun laarzen te spelen. Ze hebben een gevarieerd repertoire, gebaseerd op blues en andere muziekgenres. Ook als je geen diehard bluesfan bent, is dit een aanrader!

Wiewatwaar: zaterdag 22 februari vanaf 21.30 uur.

Koenen Blues Mobiele brigade

Wie gek is op échte blues, moet zondagmiddag 24 februari langs gaan bij Café de Wijnhaven. Leidenaar Chris Koenen speelt voor de gelegenheid samen met contrabassist Peer. Ook Harm van Steen speelt een deuntje mee: hij hanteert de pedal steel, banjo, viool, piano en zijn eigen stem. Deze combinatie zorgt voor rauwe blues die je zeker gehoord moet hebben.

Wiewatwaar: zondag 23 februari vanaf 15.30 uur.

Dann Hill

Dann Hill speelt covers van vandaag, maar dan anders. Onder andere Avicii, Mumfort & Sons, Ben Howard en Anouk komen voorbij, maar dan op een manier die je nog nooit hebt gehoord. Ze spelen akoestisch, waardoor je heerlijk kunt meeluisteren of swingen zonder dat je meteen weggeblazen wordt. Perfecte zondagmiddag muziek, dus!

Wiewatwaar: zondag 3 maart vanaf 15.30 uur.


Deze bijdrage wordt je aangeboden door De Wijnhaven. Meer over De Wijnhaven ontdekken?

De Wijnhaven cafés

Gesloten11:00 - 01:00

Wijnhaven 22, Delft

Bekijk meer:cafés
Pagina 1 / 7
⟵ swipe swipe ⟶

adv.