Delft

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Hier moet je zijn voor een compleet verzorgd teamuitje

Aangeboden door Gasterij ’t Karrewiel 2 juli 2019

Het is bijna vakantie! Wil jij de zomer beginnen met een gezellig teamuitje met collega’s? Bij Gasterij ’t Karrewiel kun je terecht voor een complete avond uit. Alles wordt voor je geregeld, dus je hebt er geen omkijken naar. We zetten de mogelijkheden voor je op een rijtje.

Jullie teamuitje bij ’t Karrewiel begint met een heerlijke welkomstcocktail. Vervolgens gaan jullie gezellig met elkaar bowlen. Daarna staat er een compleet diner klaar. Als voorgerecht geniet je van soep met vers gebakken stokbrood en smeersels. Het hoofdgerecht bestaat uit steengrillen, gourmetten, barbecueën óf grillen. Je krijgt verschillende soorten vlees, bakgroenten en frietjes. Ook staat er een kok in het restaurant vis te bakken. Het dessert bestaat uit een buffet met verschillende smaken ijs, vruchten en kaas. De avond wordt afgesloten met koffie/thee met bonbons én een Delfts blauw geschenkje. Kortom: een heerlijke avond om lekker bij te kletsen met collega’s en aan de teamspirit te werken.

Pubquiz

Wil je de avond uitbreiden met een leuke activiteit? Dat kan! Voor of na het diner is het mogelijk om een pubquiz te doen. Teams van zes personen nemen het tegen elkaar op waarbij ze vragen moeten beantwoorden over sport, nieuws, film, muziek enzovoorts. Je hoeft hier geen IQ van 150 voor te hebben: het gaat vooral om leuke weetjes. Je hebt geheid veel plezier!

Vaarpuzzeltocht

De andere mogelijkheid is een vaarpuzzeltocht. Jullie anderhalf uur varen op sloepjes over de Delftse gracht. Ondertussen mogen jullie vragen beantwoorden over Delft. Extra leuk: in de boot staat een borrelmand met lekkere wijn en hapjes.

De kosten

Je wilt natuurlijk weten: wat kost dit allemaal? Van zondag tot en met donderdag betaal je €35,95 per persoon. De prijs is inclusief drie consumptiemunten, een uur gratis bowlen en welkomstcocktail. Op vrijdag en zaterdag kost het arrangement €39,95 per persoon. Wil je het teamuitje uitbreiden met een activiteit? Dat kost €10,- per persoon. Voor meer informatie en reserveren kun je kijken op de website van Gasterij ’t Karrewiel.


Meer over Gasterij ’t Karrewiel ontdekken?

Gasterij ’t Karrewiel restaurants en horeca

Geopend16:00 - 00:00

Paardenmarkt 74, Delft

Bekijk meer:restaurants en horeca

adv.