Alaaf: dit zijn de beste kroegen in Delft om carnaval te vieren

Door Iris Olsthoorn 6 februari 2018

Carnaval niks voor boven de rivieren? Stop. Ho. Even opletten nu: óók in Delft wordt er gehost op  ‘allemaal van links naar rechts, de tent die wordt gemold’. En ja: ook hier mag je als pizzapunt verkleed tussen 10 en 14 februari. Waar je moet zijn voor de beste feestjes? Dat zetten we voor je op een rijtje. 

<< < Pagina 1 / 5 >
⟵ swipe swipe ⟶

Café de Sport

Dit jaar kan je misschien wel voor de állerlaatste keer carnaval vieren bij Café de Sport, want de zaak staat te koop. Er wordt vier dagen lang carnaval gevierd door De Doorzakkers. Het precieze programma is niet bekend, maar wij zouden zeggen: binnenstappen voor een biertje (of twee) is dit weekend sowieso gezellig!

Wiewatwaar: Zaterdag 10 februari tot en met dinsdag 13 februari.

Café de Sport cafés

Nu gesloten15:00 - 01:00

Coenderstraat 54, Delft

Bekijk meer:cafés

Area 015

Bij Area015 nemen de Sepneuten dit weekend de boel over. Eigenaar Harold van Triet is behalve hele leuke barman namelijk ook nog eens Prins van deze vereniging. Harold belooft alle avonden tot diep in de nacht feest! Met een heleboel cocktails en shotjes in huis, belooft het carnavalsfeestje hier sowieso een succes te worden.

Wiewatwaar: Het hele carnavalsweekend, iedere avond. Toegang gratis.

Area 015 bars

Nu gesloten20:00 - 00:00

Burgwal 22, Delft

Bekijk meer:bars

Op de Markt

De Markt is natuurlijk officieel géén café, maar tijdens carnaval wel een grote openluchtkroeg. Op zaterdag 10 februari houden de echte carnavals-fanaten een optocht vanaf de Surinamestraat tot aan de Markt. De Kabbelgat-stoet begint om 13.00 uur en bestaat uit praalwagens en natuurlijk een héleboel verkleedde mensen. Eenmaal op de Markt aangekomen, barst daar het feestgedruis los. Voor de kinderen is er een springkussen en wordt er popcorn gebakken. DJ Marvin Ski is aanwezig, net als de blaaskapellen van Delft!

Wiewatwaar: Zaterdag 10 februari, van 14.00 tot 18.00 op de Markt. Toegang gratis. 

Café de Tobbe

Café de Tobbe staat  dagenlang op zijn kop dankzij carnavalsvereniging De Rooie Rijers. Op zaterdag wordt er afgetrapt met het carnavalsfeest voor kinderen. Op vrijdagavond is er feest, op zondag brunch en familiefeest en ga zo maar door (tot en met dinsdag!). De muzikale ondersteuning wordt verzorgd door Disco Exotica, blaaskapel de Klinkers en muziekmakerij ’t Zooitje.

Wiewatwaar: het hele weekend, maar wanneer je geen carnavals-insider bent, is de zaterdagavond waarschijnlijk het leukste. De deuren zijn dan vanaf 20.00 uur open, voor €5,- kom je binnen.

Café de Tobbe cafés

Nu gesloten12:00 - 01:00

Buitenwatersloot 17, Delft

Bekijk meer:cafés

Grand Café Verderop

Tijdens carnaval is Grand Café Verderop het domein van carnavalsvereniging De Olijkers. Op zaterdagavond vieren zij daar Groot Carnaval. Huis-disco ‘Drive-in Rainbow’ is aanwezig. Volgens de verenining zelf kan je maar beter niks plannen op de zondagochtend, want die zal na dit feestje gegarandeerd stroef verlopen.

Wiewatwaar: Zaterdag 10 februari vanaf 20.30 uur. Leeftijd: vanaf 16 jaar. Kaartje kost €10,- en koop je hier. 

Grand Café Verderop cafés

Nu gesloten10:30 - 23:00

Westvest 9, Delft

Bekijk meer:cafés
<< < Pagina 1 / 5 >
⟵ swipe swipe ⟶

Meer over

Doen Getipt

adv.