Café de Oude Jan heeft een nieuwe luifel en viert dat vrijdag

Aangeboden door Café de Oude Jan 12 oktober 2017

Heb je het al gezien? Café de Oude Jan heeft een spiksplinternieuwe luifel aan het café. Om dat te vieren, geven ze vrijdag een feestje mét live muziek! Het thema? ‘We gaan naar de haaien!’

“Eigenlijk is die nieuwe luifel gewoon een een excuus hoor, om het feestje te geven”, lacht Jon van de Oude Jan. “Vorig jaar rond deze tijd hadden we nieuwe parasols en toen hebben we ook een feest gegeven met een zeemansthema. Kapitein Iglo was er zelfs om vissticks uit te delen, haha. Dat was zo’n succes, dat we dachten: nu we een nieuwe luifel hebben, geven we gewoon weer een feest. Kunnen gasten hem meteen zien.”

De luifel heeft lampen en terrasverwarming

Want die nieuwe luifel is niet niks. “Het is echt een uitgebreid ding met een knikarm, lampen erin en terrasverwarming. Tijdens feestjes en in de winter kunnen we hem ook dichtritsen zodat het café wat groter wordt.” Die luifel is natuurlijk razend handig in de zomer tegen de zon, maar het zorgt er ook voor dat je in de herfst en de winter lekker lang buiten kunt blijven zitten. “Net als de parasols zullen we hem waarschijnlijk vaker gebruiken als bescherming tegen de regen.”

Cider op de tap

Vrijdag vanaf 20.00 uur kan je de luifel komen bewonderen en luisteren naar live muziek. “Het wordt gewoon een gezellig borreltje met blues van de Leadbeaters. Ze spelen akoestisch, je houdt dat intieme sfeertje. Buiten staat een ciderbar met Magners op de tap: volgens Jack Sparrow helpt dit tegen scheurbuik 😉.”

Dus: Heb je wel zin in een gezellig feestje? Zorg dan dat je tussen 20.00 en 23.00 uur bij de Oude Jan bent. Meer informatie vindt je op het Facebook-event.

Café de Oude Jan cafés

nu gesloten10:00 - 05:00

Heilige Geestkerkhof 4, Delft

Bekijk meer:cafés
Deze Partnerbijdrage wordt je aangeboden door Café de Oude Jan en staat los van de redactionele berichten binnen het indebuurt-platform.