Delft

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Binnenkort kun je binnenkijken bij dit toffe woonproject in Voorhof

Aangeboden door Stichting Perspektief 14 september 2018

Op zaterdag 22 september staat een van de leukste dagen van het jaar op de agenda – Burendag! Ook in Delft zijn er een heleboel gezellige activiteiten om jouw buurt beter te leren kennen. In Voorhof kunnen buurtbewoners op bezoek bij een wel héél tof project: Abtswoude Bloeit!

‘woonkamer van de wijk’

In voormalig verzorgingstehuis Abtswoude wonen sinds kort ouderen, studenten en klanten van Stichting Perspektief samen onder één dak. Op Burendag wordt de buurt van harte uitgenodigd om te kijken hoe dit toffe woonproject vorm krijgt. “Perspektief doet traditioneel op meerdere locaties mee aan Burendag. We vinden het heel belangrijk om in verbinding te zijn met de buurt!”, vertelt Joris van Stichting Perspektief. Woon je in Voorhof en ben je nog niet bij dit woonproject gaan kijken? Dan is dit je kans, want op 22 september is het éxtra leuk.

Het programma

Natuurlijk staan er tijdens Burendag hele leuke activiteiten op het programma. Vanaf 12.30 uur begint de feestelijke dag bij Abtswoude Bloeit! met een high tea (of high coffee!) en rondleidingen. Van 14.00 tot 16.00 uur is er in de tuin een heus picknickconcert met prachtige zang van De Kleine Harmonie. De dag wordt afgesloten met een BuurtBBQ!

Het is eigenlijk iedere dag burendag

Op Burendag is het dus een feestje, maar eigenlijk is het in Abtswoude Bloeit! iedere dag een soort burendag, vertelt projectleider Robert. “We hebben hier de ‘woonkamer van de wijk’, waar allerlei activiteiten worden georganiseerd. Zo kijken we samen films, worden er workshops gegeven, eten we samen, of spelen we een potje biljard of kaarten. Dit wordt niet alleen voor en door de bewoners van het pand georganiseerd, maar mensen uit de buurt zijn ook van harte welkom. Of ze nu zélf iets willen organiseren, of gezellig deel willen nemen aan een activiteit.”

Kan je op burendag niet? Dan kan je gerust een andere keer langskomen voor een kopje koffie. Kijk voor meer informatie op deze site. Woon je in een andere wijk? Informeer dan bij een locatie van Perspektief in jouw buurt naar wat er op Burendag te doen is.


Meer over Stichting Perspektief ontdekken?

Stichting Perspektief dienstverlening

Gesloten09:00 - 17:00

Vulcanusweg 277, Delft

Bekijk meer:dienstverlening

adv.