Delft

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Binnenkort is er een tweedaagse kersteditie van Swan Market in Delft

Door Iris Olsthoorn 16 oktober 2019

Een béétje shopliefhebber is bekend met het fenomeen Swan Market. Leuk nieuws voor diegenen: de bekende markt komt binnenkort maar liefst twee dagen naar Delft. Op zaterdag 14 en zondag 15 december staat de Hippolytusbuurt en het Heilige Geestkerkhof vol gezellige kramen. En het is nog eens een kersteditie ook!

LET OP! Swan Market in Delft is afgelast vanwege het weer. Lees hier meer.

Op de Swan Market vind je onder meer kleding, kunst, sieraden, speelgoed, gadgets, interieur spullen en vintage. Kortom: genoeg te shoppen! Verder staan er foodtrucks en -kraampjes en is er voor kinderen ook van alles te doen. Je kunt er op zaterdag zelfs een prima pre-uitgaans-feestje van maken met je vriendinnen, want er staat ook een barretje waar je terecht kunt voor biertjes, wijntjes en andere lekkere dranken. Een mooie bijkomstigheid voor kerstfanaten: deze editie van Swan Market staat in het teken van kerst. Ook in de rest van de binnenstad is het dit weekend gezellig met onder meer een Santa Run.

Op zaterdag 14 en zondag 15 december begint de Swan Market om 11.00 uur en kun je tot 17.00 uur shoppen. Toegang tot de markt is natuurlijk gratis!

Swan Market Delft – Christmas Weekend [afgelast]

LET OP! Swan Market in Delft is afgelast vanwege het weer. Lees hier meer. Op de Swan Market vind...

Lees ook

lichtjesavond delft

Lichtjesavond gaat veranderen: dit kun je verwachten

Komt er nog een Lichtjesavond in Delft dit jaar? Dat was na de vorige versie toch wel een beetje de ...

adv.