Delft

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Binnenkort houdt De Lelie een open dag en je kunt er gratis (!) chocolade proeven

Aangeboden door Chocolaterie – Gelaterie De Lelie 23 januari 2019

Zet maar vast een groot kruis door zaterdag 9 februari, want dan is er een open dag bij De Lelie! Tussen 12.00 en 16.00 uur kun je een kijkje nemen bij de chocolaterie, een workshop volgen en natuurlijk héél veel chocolade proeven.

de lelieHet thema is – hoe toepasselijk – Sjakie en de Chocoladefabriek. Want een chocoladehemel, dat is het! Als je zaterdag binnenloopt bij de winkel in Voorstraat wordt je ontvangen door de ‘directeur van de fabriek’. Vervolgens kun je zien hoe de bonbons, repen en chocoladetruffels worden gemaakt én deze natuurlijk ook proeven. Maar je mag ook zelf aan de slag! Chocolatier Sjaak (what’s in a name) leert je de fijne kneepjes van het vak tijdens een workshop valentijnshartjes maken. Je gaat aan de slag met Delfts bruin, de chocolade die De Lelie zelf heeft ontwikkeld.

Leer meer over chocolade

Daarnaast kom je tijdens de open dag meer te weten over chocolade. Een manager van Callebaut, de chocoladeleverancier van De Lelie, vertelt je daar meer over. Hij vertelt je ook over cacao en de oorsprong daarvan. Natuurlijk kun je tussendoor heel wat chocolade proeven.

Warme chocolademelk

Als je uitgeleerd en geproefd bent, kun je op het achterterrein van De Lelie nog genieten van een warme chocolademelk bij de vuurkorf. Hier kun je ook een pakket kopen met daarin Delftenaar chocolade (je weet wel, van het ijs), bonbons, chocolade gallets en chocolademelk. Zaterdag kost deze maar €14,95 in plaats van €26,65, dus sla je slag!

Praktische informatie

De open dag van De Lelie is op 9 februari 2019 van 12.00 tot 16.00 uur. Je kunt gewoon binnen komen lopen. Toegang is gratis, voor de workshops wordt een kleine bijdrage gevraagd.


Meer over Chocolaterie – Gelaterie De Lelie ontdekken?

Chocolaterie – Gelaterie De Lelie ijssalons

Gesloten10:00 - 18:00

Voorstraat 10, Delft

Bekijk meer:ijssalons

adv.