Bijna weekend! Deze superleuke dingen kun je doen in Delft

Door Iris Olsthoorn 12 januari 2018

Het is weer (bijna) weekend! We trekken onze jas weer aan en gaan op pad. Inspiratie nodig? We zetten een paar leuke uitjes voor je op een rijtje: 

<< < Pagina 1 / 4 >
⟵ swipe swipe ⟶

Kliekjes Festival

winters delft

Dit weekend is de schaatsbaan aan de Rotterdamseweg voor het allerlaatst open (dit jaar dan). Daar wordt leuk op ingespeeld met het ‘Hollandsch Kliekjes Festival‘. Nadat je je laatste rondjes op het ijs gereden hebt, kun je genieten van bitterballen en Hollandse muziek. Alles moet op, dus er is korting op het eten.

Wiewatwaar: Zondag 14 januari, vanaf 15.00 uur. Een kaartje kost €10,- en is te kopen bij brasserie Winters Delft, Moodz, WijnbarRon en SUP-R. 

David Bowie Tribute

Fans van David Bowie (wie is dat nou niet!) kunnen dit weekend hun hart ophalen bij STECK. Iets meer dan twee jaar geleden overleed de muzikale held en daar wordt in deze club feestelijk bij stilgestaan. De band STARMEN spelen een avond lang de beste nummer uit veertig jaar Bowie-muziek. Put on your red shoes and dance the blues!

Wiewatwaar: Zaterdag 13 januari, vanaf 20.30 uur. Kaartje kost €7.50 aan de deur.

STECK cafés

Nu gesloten20:00 - 04:00

Kromstraat 25, Delft

Bekijk meer:cafés

Instore Velvet

Foto: Velvet Music Store

Deze zaterdag komt de legendarische progrockband Kayak optreden bij Velvet Musicstore. En heel fijn: toegang is helemaal gratis! Je kunt deze band bijvoorbeeld kennen van hun hit Ruthless Queen, die in de top 2000 staat. Géén kleine spelers dus. Ze komen bij Velvet hun nieuwe album Seventeen presenteren. Na het optreden is er een signeersessie.

Wiewatwaar: Zaterdag 13 januari, van 17.00 tot 18.00 uur.

Velvet Delft speciaalzaken

Nu gesloten09:30 - 18:00

Voldersgracht 3, Delft

Bekijk meer:speciaalzaken

Gratis Tapas

Bij de Ruif wordt op zondag het weekend nog even goed afgesloten met de Tapas Dansant. Er is een DJ, een dansvloer, jij neemt natuurlijk al je vrienden mee én er worden gratis tapas geserveerd! Klinkt al een goede zondag, toch?

Wiewatwaar: Zondag 14 januari, vanaf 17.00 uur.

Eetcafé De Ruif restaurants en horeca

Nu open13:00 - 00:00

Kerkstraat 22-24, Delft

Bekijk meer:restaurants en horeca
<< < Pagina 1 / 4 >
⟵ swipe swipe ⟶

Meer over

Doen Getipt