Bijna weekend! Deze superleuke dingen kun je doen in Delft

Door Iris Olsthoorn 22 maart 2019

Het is vrijdag, tijd om plannen te smeden voor het weekend! In Delft is gelukkig weer genoeg leuks te doen. We zetten wat tips voor 22, 23 en 24 maart voor je op een rij. 

<< < Pagina 1 / 5 >
⟵ swipe swipe ⟶

Nico Dijkshoorn bij Paagman

Fan van (de boeken van) Nico Dijkshoorn? Dit weekend kun je hem in levende lijve zien bij Paagman. Hier wordt hij geinterviewd over zijn nieuwe boek Ooit Gelukkig. literatuurjournalist Maarten Dessing onderwerpt hem aan zijn vragenvuur.

Wiewatwaar: Zaterdag 23 maart, om 15.00 uur. Toegang is gratis, wel graag melden dat je komt.


Meer over Boekhandel Paagman Delft ontdekken?

Boekhandel Paagman Delft boekhandels

Nu open09:30 - 18:00

Choorstraat 1, Delft

Bekijk meer:boekhandels

Pannenkoeken eten na het zwemmen

zwembad kerkpolder

Leuk voor de kids! Op zondag komt Jip het Nijlpaard pannenkoeken bakken bij Zwembad Kerkpolder. Eerst lekker zwemmen en dan: aanvallen maar! Je krijgt er ook nog een kleurplaat en verrassing bij!

Wiewatwaar: Zondag 24 maart van 09.00 tot 15.00 uur. Voor €7,60 heb je een combi-ticket.


Meer over Zwembad Kerkpolder Delft ontdekken?

Zwembad Kerkpolder Delft zwembaden

Nu open09:00 - 18:00

Kerkpolderweg 1, Delft

Bekijk meer:zwembaden

Landelijke opschoondag

De Pokémon Go community gaf vorig jaar al het juiste voorbeeld door Kerkpolder schoon te maken

Op 23 maart is het Landelijke opschoondag. Ook in Delft staat er behoorlijk wat acties op de agenda. Scholen, buurtverenigingen, sportclubs en bedrijven steken allemaal de handen uit de mouwen om Delft te ontdoen van zwerfvuil! Help je ook mee? Op deze site zie je welke acties er bij jou in de buurt gepland zijn.

’t Collectief 2019

Foto: ’t Collectief Facebook

Op 22 maart 2019 organiseert AEGEE-Delft ’t Collectief festival. Dit festival staat in het teken van combineren van kunst, muziek en technologie op een duurzame manier. Alle kamers hebben hun eigen thema, waar DJ’s en bands van verschillende genres spelen.

Naast de muziek valt er nog meer te beleven met diverse acts, shows in blacklight en mysterieuze ruimtes. Wat die mysterieuze ruimtes inhouden weten wij ook niet precies, maar het klinkt leuk!

Wiewatwaar: Het X gebouw van de TU Delft, Mekelweg 8. Vrijdagavond 22 maart van 20.30 tot 03.00 uur. Kaartjes zijn €6 voor leden en € voor niet-leden. Minimumleeftijd 18 jaar.

Best of IDFA

Filmfestival IDFA afgelopen jaar gemist? Niet getreurd, want Filmhuis Lumen zorgt dat je de beste films alsnog te zien krijgt. Op zaterdag 9 februari kun je naar een middag vullend programma waar je vier toppers van films bekijkt. Los Reyes, Don’t be a dick about it, Island of the hungry ghosts en De man die achter de horizon keek, worden allemaal vertoond op het witte doek.

Wiewatwaar: zaterdag 23 maart vanaf 12.00 uur. Kaartje kost €25,-. Kijk hier voor meer info. 


Meer over Filmhuis Lumen Delft ontdekken?

Filmhuis Lumen Delft bioscopen

Nu gesloten18:30 - 00:00

Doelenplein 5, Delft

Bekijk meer:bioscopen
<< < Pagina 1 / 5 >
⟵ swipe swipe ⟶

Meer over

Doen

adv.