Bijna vrij: 6 x doen in Delft

Door Michiel de Haan 10 augustus 2018

Het weekend staat weer voor de deur. Hoog tijd om wat leuks te gaan doen. Wij zetten vijf leuke activiteiten in Delft voor het weekend van 10 tot 12 augustus voor je op een rijtje 

<< < Pagina 1 / 6 >
⟵ swipe swipe ⟶

Home Made Market

Home Made Market
Foto: Facebook Home Made Market

Voor de laatste keer deze zomer kun je op de Markt van Delft genieten van een Home Made Market. Kom lekker struinen tussen kraampjes vol huisgemaakte producten of strijk neer op een terrasje en geniet van live muziek. Krijg je trek, dan zijn er een aantal foodtrucks waar je heerlijk eten kunt kopen.

Wiewatwaar: Zondag 12 augustus van 11.00 tot 17.00 op de Markt.

DJ team Candy Says in Steck

Heb je zin in een lekker feestje? Kom dan vrijdagnacht naar STECK komen, want hier treedt het DJ team Candy Says op. Dit duo bestaat uit Maurizio Pinna en Bella Hay (die ken je misschien wel uit Wie is de Mol). Ze draaien een mix van evergreens en indielectro waarmee ze hun voorliefde voor punk en rock ’n roll samensmelten. Dat belooft een heerlijke dansavond te worden zonder regels en zonder grenzen!

Wiewatwaar: De nacht van vrijdag 11 op zaterdag 12 augustus van 23.55 tot 05.00 uur bij STECK. De toegang is €4,-.

STECK cafés

Nu gesloten20:00 - 04:00

Kromstraat 25, Delft

Bekijk meer:cafés

Dijken bouwen bij Science Centre Delft

Science Centre Dijken
Foto: Facebook Science Centre Delft

Het Science Centre Delft organiseert deze zomer allerlei leuke workshops voor je kinderen. Deze zondag kunnen ze lekker aan de slag met water en zand om te leren hoe je een stevige dijk bouwt. De workshop vindt plaats in de binnentuin van het museum, dus jij en je kind kunnen ondertussen lekker van het zonnetje genieten. Kinderen van alle leeftijden zijn welkom!

Wiewatwaar: Zondag 12 augustus 11.00 tot 17.00 bij Science Centre Delft. Deelname aan de workshop is gratis, maar je betaalt wel museumentree.

Science Centre Delft entertainment

Nu gesloten10:00 - 17:00

Mijnbouwstraat 120, Delft

Bekijk meer:entertainment

Walter and Friends op het Doelenplein

Walter and Friends
Foto: Facebook Wouter Kiers

Als je zin hebt in een gratis concert, dan moet je zondagmiddag naar het Doelenplein komen. Hier treedt de band Walter and Friends op. Deze band brengt een heerlijke combinatie van akoestische jazz, soul en rock ’n roll muziek. Kom lekker luisteren!

Wiewatwaar: Zondag 12 augustus van 15.00 tot 17.00 op het Doelenplein.

Buytendagen bij Stadsboerderij BuytenDelft

Buytendagen Buytendelft
Foto: Facebook BuytenDelft

Bij stadsboerderij BuytenDelft wordt een dagje kinderboerderij komende weken extra gezellig. Dit weekend beginnen de Buytendagen. Er worden allerlei leuke activiteiten georganiseerd, waarmee je kinderen zich kostelijk vermaken. Op vrijdag- en zaterdagmiddag kunnen ze zelf pannenkoeken versieren. Vanaf maandag kunnen ze elke dag koe melken, lasso werpen en sjoelen. Daarnaast is er dagelijks een programma met nog meer leuke activiteiten.

Wiewatwaar: De Buytendagen duren van 13 tot 26 augustus. Pannenkoeken versieren kan op vrijdag 10 en zaterdag 11 augustus van 16.30 tot 18.30 uur. Deelname is €5,-.

Stadsboerderij BuytenDelft kinderboerderijen

Nu gesloten09:30 - 17:00

Korftlaan 3a, Delft

Bekijk meer:kinderboerderijen

Rondleiding over Willem van Oranje

willem van oranje kogelgaten bezienswaardigheden
Foto: entoen.nu

In Delft vond één van de belangrijkste gebeurtenissen uit de Nederlandse geschiedenis plaats. Willem van Oranje werd hier in 1584 vermoord in de Prinsenhof. Deze zondag organiseert Museum Prinsenhof Delft een rondleiding waar je alles leert over het leven, de dramatische dood en de nalatenschap van Willem van Oranje. De rondleiding is geschikt voor iedereen vanaf 9 jaar.

Wiewatwaar: Zondag 12 augustus van 14.00 tot 15.00 bij Museum Prinsenhof Delft. De rondleiding is gratis, maar je betaalt wel museumentree. Reserveren kan bij de balie van het museum of door te mailen naar [email protected].

Museum Prinsenhof Delft musea

Nu gesloten11:00 - 17:00

Sint Agathaplein 1, Delft

Bekijk meer:musea
<< < Pagina 1 / 6 >
⟵ swipe swipe ⟶

Meer over

Doen Getipt

adv.