Delft

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Met deze tips maak je van de laatste weken van het jaar een feestje

Aangeboden door Groeten uit de Kromstraat 26 november 2020

De horeca mag dan nog steeds gesloten zijn, je hoeft je echt niet te vervelen in het weekend. Er is van alles te doen! De website Groeten uit de Kromstraat helpt je een handje om er thuis iets gezelligs van te maken. 

Pagina 1/6
⟵ swipe swipe ⟶

Heb je Netflix ondertussen uitgespeeld? En mis je de gezellige avondjes uit in Bebop, de Kurk of STECK? Neem dan eens een kijkje op de website Groeten uit de Kromstraat. Dit is de gezamenlijke webshop van de Bebop, de Kurk en STECK.

STECK Voordeurconcerten

Heb je wel zin in een feestje? Of wil je graag iemand op een originele manier verrassen? Geef dan een voordeurconcert uit de Kromstraat cadeau. Je hebt keuze uit verschillende Delftse muzikanten. De muzikanten blijven voor de deur en houden hierdoor altijd 1,5 meter afstand. Gaaf cadeau, toch? Enne… extra tip: als je dan toch aan het trakteren bent, doe er gelijk ook een lekker bierpakketborreltas of thuisdiner bij!

Sinterklaas uit de Zwalkstraat

Ook aan de allerkleinsten is gedacht: de BakPiet en KeukenPiet zijn druk bezig geweest om leuke Sinterklaaspakketten samen te stellen. Het pakket van de BakPiet bevat: de benodigdheden om zelf kruidnoten te bakken, een Pieten bak diploma, chocolademelk (én een marshmallow), zakje strooigoed en een verlanglijst kleurplaat. Bij het bezorgen speelt BakPiet een kort Pietenspel met de kinderen, waarbij ze ook nog wat lekkers winnen. Met het pakket van de KeukenPiet kun je een chocoladeletter versieren met kruidnoten, Sinterklaasschuimpjes, disco-chocolade en tumtum. Het pakket heeft voldoende versiering, dus stiekem tussendoor snoepen mag! Bestel de pakketten hier.

Bebop Bierproefquiz

Superleuk voor bierliefhebbers: op vrijdag 4 december om 21.00 uur host de Bebop een Bierproefquiz via een livestream. Het proeven van verschillende bieren staat in deze quiz centraal. Test of jij weet welk biertje je aan het drinken bent. De proefrondes worden afgewisseld met met muziek-, foto- en vragenrondes. Om mee te doen bestel je de bierquiz-box in de webshop, daarna ontvang je een link om de bierquiz live te volgen. Leuk!

Kurk Wijnproefquiz

Gek op wijn? Dan wil je zeker meedoen aan de Wijnproefquiz van de Kurk! Je bestelt online een wijnpakket. Hierin zitten zes verschillende wijnen en wat hapjes om de avond helemaal compleet te maken. Jurjen Wind, de bedrijfsleider van de Kurk én vinoloog zal je via een livestream onderdompelen in de wereld van wijn. Het proeven van wijn staat centraal, maar daarnaast wordt de avond gevuld met algemene vragen en leuke weetjes.

Eten uit de Kromstraat

Groeten uit de Kromstraat
Foto: Groeten uit de Kromstraat

Het keukenteam van de Kurk serveert een driegangen thuisdiner. Met eenvoudige opwarm instructies óf meteen warm bij jou op tafel. Bestel je voor 20.00 uur? Dan bezorgt de Kurk de gerechten dezelfde dag nog bij jou thuis. Je kunt ook zelf een bezorgdatum invullen. Bij alle gerechten vind je bier- en wijntips, net zoals in het restaurant. De gerechten worden na 17.00 uur warm bij jou thuis bezorgd. Direct genieten!

Je ontvangt 10% korting bij besteding aan losse gerechten boven de € 19,50. Je kunt je bestelling afhalen of laten bezorgen binnen een straal van 7 kilometer, de bezorgkosten zijn dan € 2,50. Meer info over afhalen en bezorgen vind je hier. Wil je graag zelf een pakket samenstellen? Dat kan ook! Neem contact op via  [email protected] of bel 015 2141474 tussen 14.00 en 20.00 uur als je speciale wensen hebt.

Drinken uit de Kromstraat

Groeten uit de Kromstraat
Foto: Groeten uit de Kromstraat

Verschillende biertjes, een goed gevuld cocktailpakket of juist een tasting van mooie whiskeys of wijnen. De webshop Groeten uit de Kromstraat heeft het allemaal! FaceTime op zaterdagavond gezellig met je vrienden(innen) onder het genot van een koud drankje. Tip: de pakketten kun je ook cadeau geven. Geef een een afwijkend verzendadres op en de webshop zorgt dat het cadeau mét persoonlijk bericht bij de ontvanger wordt bezorgd. Bekijk de verschillende pakketten hier.


Deze bijdrage wordt je aangeboden door Groeten uit de Kromstraat. Meer over Groeten uit de Kromstraat ontdekken?

Groeten uit de Kromstraat

GeopendHele dag

Kromstraat 25, Delft

 

Pagina 1/6
⟵ swipe swipe ⟶

adv.