Bijna vrij: 5 x doen in Delft

Door Iris Olsthoorn 2 november 2018

Het fijnste deel van de week komt er weer aan: weekend! We blijven natuurlijk niet thuis zitten, maar gaan lekker op stap. In Delft is er genoeg te doen in het weekend van 2 tot en met 4 november: 

<< < Pagina 1 / 5 >
⟵ swipe swipe ⟶

Halloween in Avontura

halloween delft

Hebben je kids nog geen Halloween kunnen vieren dit jaar? Of willen ze gewoon nóg een keer? Vrijdagavond is het extra griezelig in de binnenspeeltuin van Avontura. De engst verkleedde kinderen maken kan op een prijsje!

Wiewatwaar: Vrijdag 2 november tussen 19.00 en 21.00 uur. Entree is €7.50.  Kijk hier voor meer info.

Avontura Delft indoor speeltuinen

Nu open09:00 - 18:00

Leeuwenstein 18, Delft

Bekijk meer:indoor speeltuinen

WijnSpijs wandeling

wijn-glas-diner-borrel
Foto ter impressie

Voor de levensgenieters onder ons is dit een toptip: deze zondag kun je in Delft meedoen aan de WijnSpijs wandeling. Je gaat hierbij langs bij zes restaurants in Delft, bij iedere hotspot krijg je een heerlijk wijntje met verrukkelijk hapje geserveerd. Smullen dus, en omdat je van restaurant naar restaurant wandelt, hoef je ook je zondagswandeling niet over te slaan! Restaurants die meedoen zijn bijvoorbeeld De Sjees en De Waag.

Wiewatwaar: zondag 4 novemebr van 12.00 tot 17.00 uur. Kijk hier voor meer informatie en deelnemende restaurants.

Rommelmarkt in Tanthof

Hofstee
Foto: Facebook Wijkcentrum De Hofstee

In wijkcentrum Hofstee is het feest dit weekend. Op zaterdag 3 november kunnen kinderen hun kleedjes uitstallen om spulletjes te verkopen. Verder zijn er allemaal activiteiten zoals schminken, waxinelichtjes-houder maken, kruidnootjes bakken en meer. De musicalgroep van de VAK treedt op.

Wiewatwaar: zaterdag 3 november van 09.00 tot 15.00 uur in wijkcentrum de Hofstee. Kijk hier voor meer info. 

Pasar Malam

pasar malam
Foto: Pasar Malam

Goed, het is misschien eventjes fietsen – maar dan heb je ook wat. In Rijswijk wordt op 3 en 4 november de jaarlijkse Pasar Malam gehouden. De evenementenhal De Broodfabriek wordt dit weekend omgetoverd tot een oriëntaals paradijsje, met heerlijk Aziatisch eten, indrukwekkende dansshows en een heleboel kramen. De Pasar Malam wordt door bezoekers vooral geroemd om zijn welkome, Indonesische sfeer.

Wiewatwaar: Zaterdag 3 november van 12.00 tot 22.00 uur en zondag 4 november van 12.00 tot 20.00 uur. Een entree-kaartje kost je maximaal €8,- en koop je hier online. 

 

Een Markt vol brandende kaarsjes

Op zondag 4 november vindt er midden op de Markt een bijzonder evenement plaats: Lichtjes voor Delft. Ter ere van Allerzielen organiseert de Protestantse Gemeente Delft een moment voor alle Delftenaren om hun overleden dierbaren te herdenken. Je kunt een kaarsje voor hen opsteken en als je wilt hun naam op een groot doek schrijven. Om 14.00 uur steekt Marja van Bijsterveldt het eerste kaarsje aan.

Wiewatwaar: Zondag 4 november om 14.00 uur tot 14.30 uur. Aansluitend is er de mogelijkheid om een speciale kerkdienst bij te wonen in de Nieuwe Kerk.

<< < Pagina 1 / 5 >
⟵ swipe swipe ⟶

Meer over

Doen

adv.