Delft

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

5 cafés in Delft waar je een potje kunt darten

Door Ilse Zoutewelle 4 april 2017

Darten heeft misschien een béétje een oude-mannen-met-bier imago. Maar het is heus ook leuk (en grappig, vooral als je geen natuurtalent bent) als je geen bierbuik hebt! Daarom hebben wij even opgezocht in welke cafés in Delft je kunt darten. En als bonus zie je ook nog eens wat minder bekende kroegen van binnen!

Pagina 1/5
⟵ swipe swipe ⟶

Café Friends

Café Friends
Foto: Café Friends

Iedereen die zijn geluk meteen wil testen door mee te doen aan een darttoernooi, moet zich melden bij Café Friends. Er zijn maandelijks toernooien: hou de Facebook-pagina in de gaten voor de exacte data. En ben je niet zo’n waaghals? Dan kan je natuurlijk ook gewoon ’s avonds met wat vrienden komen oefenen.


Meer over Café Friends ontdekken?

Café Friends cafés

Vandaag gesloten

Noordeinde 37a, Delft

Bekijk meer:cafés

De Ouwe Hofman

In dit café aan de Wateringsevest zijn er drie dartborden: alle ruimte om te oefenen, dus. En zit die zwaai er lekker in? Dan kan je meedoen aan één van de darttoernooien van het café. Op zaterdag 15 april is de eerst volgende, dus begin maar snel met oefenen!


Meer over Café bij Ed ontdekken?

Café bij Ed cafés

Gesloten12:00 - 20:00

Wateringsevest 36, Delft

Bekijk meer:cafés

Café de Sport

Foto: Café de Sport

Wie fanatiek voetbal/rugby/dart supporter is, kan zijn favoriete wedstrijden kijken bij Café de Sport. Ben je uitgekeken? Uit dan je frustratie óf je blijheid op het dartbord van het bruin café.


Meer over Café de Sport ontdekken?

Café de Sport cafés

Geopend12:00 - 00:00

Coenderstraat 54, Delft

Bekijk meer:cafés

Snookercafé Peperstraat

Snookercafé Peperstraat
Foto: Snookercafé Peperstraat

Wil je meteen drie sporten tegelijkertijd uitproberen? Dan kan je je geluk op bij Snookercafé Peperstraat. Je kunt hier (je raadt het al) snookeren, maar ook poolen en darten. Als je hier gaat darten, heb je ook nog eens kans dat je het leert van de besten van Delft. Snookercafé Peperstraat is de plek waar drie van de teams van de dartcompetitie in Delft oefenen.


Meer over Snookercafé Peperstraat ontdekken?

Snookercafé Peperstraat bars

Geopend14:00 - 00:00

Peperstraat 13, Delft

Bekijk meer:bars

Café de Vlouw

Foto: Café de Vlouw

Café de Vlouw is de stamkroeg van maar liefst twaalf dartteams! Zij zijn vást bereid je het een en ander bij te brengen op dartgebied. Dikke kans dat ze ook wel in zijn voor een gebbetje, want dat kan bijna niet anders met teamnamen als ‘Da’s Vlouw’, ‘Bull Shit’ en ‘Vlouwerikken’.


Meer over Café de Vlouw ontdekken?

Café de Vlouw cafés

Vandaag gesloten

De Vlouw 27, Delft

Bekijk meer:cafés
Pagina 1/5
⟵ swipe swipe ⟶

Meer over

Doen

adv.