Delft

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

De Bierfabriek is weer open en geeft een feestje

Door Jantine van den Hoven 30 november 2016

Met de toepasselijke hashtag #wegaanvlammen laat de Bierfabriek weer van zich horen. De tent stond op 8 oktober nog in brand, maar heeft inmiddels na heel wat poetsen de deuren weer geopend. En dat wordt gevierd met – hoe kan het ook anders – een feestje.

Het heropeningsfeest krijgt bezoek van ‘HIP’, oftewel Eddy Zoey, Martin Damen en Leonardo di Janeiro. Het begint zaterdag 10 december om 21.00 uur, de toegang is gratis.

Op 8 oktober ontstond er brand in de keuken van de Bierfabriek. De zaak werd ontruimd, de brand geblust. Een paar bewoners boven het pand kenden ook nog wat spannende momenten, zoals te zien was in de reconstructie van de brandweer. Gelukkig raakt er verder niet gewond, maar er was wel aardig wat schade. Manager Linda Oppelaar: “Het is echt fijn om weer open te zijn en na een periode van 6,5 week weer lachende gasten in de zaak te zien. Daar doe je het toch wel voor.”

Na heel wat herstellen en poetsen is het restaurant, bekend om het bier en de kippetjes, nu weer open. Meer informatie over de heropening vind je hier.


Meer over Bierfabriek Delft ontdekken?

Bierfabriek Delft cafés

Geopend16:00 - 00:00

Burgwal 45-49, Delft

Bekijk meer:cafés

adv.