Babyfluisteraar Derek Ogilvie komt naar Delft

Door Iris Olsthoorn 16 oktober 2018

Contact maken met overleden dierbaren? Kan, want dit najaar gaat het schotse medium Derek Ogilvie op tournee langs maar liefst 30 theaters door het hele land met zijn voorstelling Derek’s Hello Again. En hoe tof: ook Delft staat op de planning!

Maar liefst negen jaar lang was Derek Ogilvie te zien op de Nederlandse televisie als medium en ‘babyfluisteraar’ nadat hij in 2007 zijn debuut maakte met de tv-show ‘Baby’s wil is wet.’ Een hoop tv- en theatershows volgden – zijn allereerste voorstelling in Nederland was alweer in 2008 in de Theater Fabriek Amsterdam – en ook dit najaar staat hij weer op de bühne.

Nieuwe locaties

“Ik kan niet geloven dat het alweer bijna 10 jaar geleden is dat mijn eerste theatershow in Nederland plaatsvond”, laat Derek weten in een persbericht. “Jaarlijks heb ik vele theatershows gehouden in theaters door het hele land. Echter zijn er nog een aantal locaties in Nederland waar ik nog nooit de mogelijkheid heb gehad om op het podium te kunnen staan. Ik ben erg blij dit in het najaar van 2018 tijdens de Hello Again Tour alsnog te kunnen doen!”

Wiewatwaar: naar een voorstelling van dit beroemde medium? Kan op maandag 3 december in Theater de Veste. De show begint om 20.00 uur. Een kaartje kost minimaal €33.70 en bestel je hier. Goed om te weten: bij iedere show is er een tolk aanwezig die voor Derek Ogilvie en het publiek vertaalt.


Meer over Theater de Veste Delft ontdekken?

Theater de Veste Delft theaters

Nu gesloten15:00 - 17:30

Vesteplein 1, Delft

Bekijk meer:theaters

Meer over

Doen

adv.