Delft

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Aan de slag! 5 x deze Delftse organisaties kunnen jouw hulp nu hard gebruiken

Door Danique Beijer 23 maart 2020

Heb jij door de coronamaatregelen zeeën van vrije tijd? Dan kun je die wellicht gebruiken voor iets moois, want verschillende Delftse organisaties zijn op zoek naar hulp! Wij zetten er vijf op een rij.

Pagina 1/6
⟵ swipe swipe ⟶

Aan de slag voor Buurtzorg Delft Centrum

Er is een onwijs tekort aan mondkapjes voor de zorg. Buurtzorg Delft Centrum doet een oproep: heb jij nog mondkapjes liggen? Neem dan contact op met Wandana Geryszewski via [email protected] Daarnaast hebben zij een handige link gedeeld over hoe je zelf mondkapjes kunt maken. Het is niet moeilijk, dus ga vooral aan de slag en help Buurtzorg Delft Centrum.

Aan de slag in het Reinier de Graaf ziekenhuis

In het Reinier de Graaf ziekenhuis zijn ze opzoek naar vrijwilligers. Veel van de zorgverleners worden ingezet rondom de intensive care bedden. Dit betekent dat veel niet-zorg werkzaamheden hierdoor beschikbaar worden voor vrijwilligers. Wil jij je steentje bijdragen? Geef je hier op.

Steun de lokale ondernemers

Het zijn moeilijke tijden en ook veel ondernemers ondervinden de lasten van het coronavirus. Wil je jouw favoriete Delftse zaak steunen? Daar zijn verschillende mogelijkheden voor: koop cadeaubonnen, bestel online (bij één van de lokale ondernemers dus) of laat jouw favoriete gerecht thuis bezorgen. Lees in het artikel hieronder welke mogelijkheden er zijn om de Delftse ondernemers te helpen!

winkelstraat Delft

5 x zo steun jij de Delftse ondernemers

Restaurants, cafés en sportclubs: zeker tot en met maandag 6 april blijven ze in verband met het cor...

Aan de slag voor Present Delft

Wil jij tijdens deze corona-crisis iets doen voor een ander? Meld je dan aan bij Present Delft. In deze tijd organiseren zij (digitale) ontmoetingen en staan ze klaar voor de mensen die nu hulp nodig hebben. Dit kan bijvoorbeeld door: boodschappen te doen, een boodschappenpakket weg te geven, de hond voor iemand uitlaten of even te bellen, Skypen en appen met geïsoleerde medemensen. Wil je helpen? Laat hier je gegevens achter en geef aan welke hulp je kunt en wilt bieden. Als Present Delft dit kan koppelen aan een hulpvraag, nemen zij contact met je op.

Aan de slag bij Albert Heijn

Waar veel mensen thuiswerken, geldt dat niet voor de vele supermarktmedewerkers in ons land. Zij zijn juist extra hard aan het werk om te zorgen dat iedereen nog steeds alles kan kopen wat nodig is. Zit jij (tijdelijk) zonder werk en kan je zelf wel wat extra geld gebruiken? Supermarktketen Albert Heijn zoekt voor diverse Delftse filialen vulploegmedewerkers en caissières. Je kunt onder andere aan de slag bij de Albert Heijn op de W.H. van Leeuwenlaan, Martin Nijhofflaan of de Choorstraat.

Toch geen huisartsenpost op Sportpark S.V. Den Hoorn

De plannen voor een coronacentrum op SV Den Hoorn gaan niet door. Er wordt gewerkt aan een alternati...
Loco Lama

Fantastisch: Loco Lama verstuurt namens jou een kaartje naar ouderen

Ouderen zijn extra kwetsbaar voor het coronavirus. Daarom zegt de regering: bezoek voorlopig even ge...

Zwanger? 3 x de fijnste verloskundigen volgens Delftenaren

We vroegen jullie welke verloskundigen in Delft jullie zouden aanraden. We hebben superveel reacties...
Pagina 1/6
⟵ swipe swipe ⟶

Meer over

Corona Doen

adv.