7 x superleuke activiteiten voor in de zomervakantie in Delft

Door Michiel de Haan 8 augustus 2018

Lastig is dat: de vakantie naar de zon zit er weer op, maar de kinderen hoeven nog steeds niet naar school. De zomervakantie duurt nog tot 26 augustus. Je moet de kids dus nog even zoet houden. Gelukkig is er genoeg te doen in Delft om de laatste weken van de zomervakantie superleuk te maken. Wij maakten een lijstje.

<< < Pagina 1 / 7 >
⟵ swipe swipe ⟶

Bordjes schilderen bij Museum Prinsenhof Delft

museum prinsenhof delft kerstvakantie

Een dagje museum hoeft niet saai te zijn voor je kind. Museum Prinsenhof Delft organiseert elke woensdag leuke workshops, waar je kind zelf kan schilderen. Op 8 en 15 augustus kunnen kinderen zelf een Delfts Blauw bordje schilderen en op 22 augustus kunnen ze een strandtas versieren. Daarnaast zijn er regelmatig rondleidingen door het museum en elke dinsdag en donderdag komt er een verhalenverteller. Het hele programma vind je hier.

Wiewatwaar: De workshops zijn op woensdag van 13.00 tot 16.00. Deelname kost €1,- plus museumentree.

Museum Prinsenhof Delft musea

Nu gesloten11:00 - 17:00

Sint Agathaplein 1, Delft

Bekijk meer:musea

Workshops bij Mint kids Conceptstore

mint kids conceptstore

Wil je eens rustig bijkletsen met je vriendin/man/moeder zonder twintig keer gestoord te worden door je kids? Bij Mint Kids Conceptstore organiseren ze allerlei superleuke workshops voor je kinderen. Denk aan cupcakes versieren, koekjes bakken of mozaïeken. Terwijl je kinderen zich opperbest vermaken, kun jij genieten van een lekkere kop koffie of een lunch. Houd voor de exacte data en tijden de site van Mint Kids Conceptstore in de gaten. Let op: je moet je wel even van te voren opgeven via [email protected].

Mint kids conceptstore conceptstores

Nu gesloten09:00 - 17:00

Voldersgracht 12, Delft

Bekijk meer:conceptstores

Brownie versieren bij Quetzal

quetzal-delft

Het blijft een grote hit bij kinderen: old school cakejes versieren. Bij Quetzal kun je deze zomervakantie terecht voor een variatie op deze klassieker: brownie versieren. Voor €5,- kunnen je kids aan de slag met smarties, marshmellows, nootjes en natuurlijk vloeibare chocolade. Daarnaast krijgen ze er ook nog een glas limonade bij. Let op: het is handig om van te voren te reserveren! Dat kan door te mailen naar [email protected], een berichtje te sturen via messenger of te bellen naar 015-8879996.

Quetzal Delft koffiebars

Nu gesloten10:00 - 18:00

Voorstraat 4, Delft

Bekijk meer:koffiebars

Zomeractiviteiten bij de Papaver

Papaver delft

Laat je kind de natuur ontdekken bij Duurzaamheidscentrum de Papaver. Daar kunnen ze verschillende leuke zomeractiviteiten doen. Zo is er elke dinsdag een natuurgids aanwezig die met je kinderen op zoek gaat naar de beestjes die op bloemen leven. Op woensdag kunnen je kinderen met een groepje levend kikkerborden. Daarnaast kunnen jij en je kind elke dag verschillende speurtochten doen.

Wiewatwaar: De natuurgids is elke dinsdag aanwezig tussen 14.00 en 16.00 uur. Levend kikkerborden kan op woensdag tussen 10.00 en 16.00 uur. Per groepje van 3 tot 5 kinderen betaal je €5,-. Het spel is geschikt voor kinderen van 6 tot 12 jaar.

Duurzaamheidscentrum De Papaver Delft speeltuinen

Nu gesloten09:30 - 17:00

Korftlaan 6, Delft

Bekijk meer:speeltuinen

Knutselen bij Albert Heijn

Albert heijn wh van leeuwenlaan
Foto: Facebook Albert Heijn W.H. van Leeuwenlaan

Als de kids tijdens de zomervakantie thuis zijn, is het nog best lastig om even rustig boodschappen te doen. Gelukkig organiseert de Albert Heijn aan de W.H. van Leeuwenlaan elke woensdag tijdens de zomervakantie een knutselmiddag. Terwijl jij je boodschappen doet, gaat je kind lekker kleuren, slijm maken of pannenkoeken versieren. De activiteiten zijn geschikt voor kinderen tussen 4 en 12 jaar.

Wiewatwaar: Elke woensdag tot en met 22 augustus tussen 13.30 en 15.00 uur. Aanmelden hoeft niet, je kind kan zo aanschuiven.

Albert Heijn W.H. van Leeuwenlaan boodschappen

Nu open08:00 - 21:00

W.H. van Leeuwenlaan 1, Delft

Bekijk meer:boodschappen

Springkussen Festijn in Wippolder

springkussen

Luidt de laatste week van de zomervakantie springend in! Op maandag 20 augustus kan je kind lekker komen springen tijdens het Springkussen Festijn in Wippolder. Er zijn wel vijf springkussens waar je kind zich heerlijk op kan vermaken. Ook geven verschillende sportverenigingen een clinic. Bij mooi weer is het evenement buiten en anders binnen. Alle kinderen tussen 4 en 12 jaar zijn welkom.

Wiewatwaar: Maandag 20 augustus van 10.00 tot 14.00 uur bij Sportcomplex SV Wippolder, Rijksstraatweg 9 in Delft. De toegang is €2,- per kind.

Zomerfeest bij Kinderboerderij Tanthof

Tanthof zomerfeest
Foto: Facebook Kinderboerderij en Waterspeeltuin Tanthof

Sluit de zomervakantie af met een leuk feestje! Op 25 augustus is er een zomerfeest bij Kinderboerderij en Waterspeeltuin Tanthof. Hier kunnen je kinderen onbeperkt springen op een springkussen, roetsjen op een stormbaan en allerlei leuke spelletjes doen. Ook kun je komen kijken naar een waanzinnige politiehondenshow en zijn er allerlei leuke kraampjes. Dat wil je niet missen!

Wiewatwaar: Zaterdag 25 augustus van 10.00 tot 17.00 uur. Een activiteitenstempel voor je kinderen kost €3,-.

Kinderboerderij en waterspeeltuin Tanthof speeltuinen

Nu gesloten10:00 - 17:30

Abtswoude 5, Delft

Bekijk meer:speeltuinen
<< < Pagina 1 / 7 >
⟵ swipe swipe ⟶

Meer over

Doen Getipt

adv.