5 x superleuk om te doen dit weekend in Delft

Door Iris Olsthoorn 21 december 2018

Hoera! Het eerste weekend van de kerstvakantie staan voor de deur. Voordat we uren de keuken in moeten voor de vele kerstdinertjes, trekken we er nog even op uit. We zetten wat leuke activiteiten in het weekend van 21 tot 23 december voor je op een rij. 

<< < Pagina 1 / 5 >
⟵ swipe swipe ⟶

Rockabilly Christmas Party

Moet je nog in de kerstmood komen? Dan zal dit feestje je er zeker bij helpen: in STECK staat de Rockabilly Christmas Party op de agenda. Het wordt gegarandeerd een potje swingen, want de Franse Band The Spunyboys komt optreden. Deze rockabilly’s zijn beïnvloed door 50’s muziek en spelen zowel covers als eigen muziek. Dit is niet zomaar een band: The Spunyboys stonden door heel Europa en Amerika al op veel festivals en grote podia. Na de band komt DJ Dixie plaatjes draaien. Deze DJ is helemaal thuis in de rock ’n roll en verschillende rockabilly stromingen. Heupjes los, dus!

Wiewatwaar: zaterdag 22 december vanaf 20.30 uur. Kaartje kost €5,-

STECK cafés

Vandaag gesloten

Kromstraat 25, Delft

Bekijk meer:cafés

Kerstman ontmoeten

Wil jouw kind de echte kerstman wel eens ontmoeten? Dat kan deze vakantie in de Hoven Passage. Op zondag 23 december kunnen kinderen hem de hand schudden en op de foto, terwijl jij je laatste kerstinkopen doet.

Wiewatwaar: zondag 23 december. De kerstman is er tussen 12.00 uur en 16.00 uur.

Winkelcentrum De Hoven winkelcentra

Nu gesloten08:00 - 20:15

Troelstralaan 67, Delft

Bekijk meer:winkelcentra

Levende kerststal

Bij Kinderboerderij Tanthof staat de eerste zondag van de kerstvakantie een echte levende kerststal! Er zijn echte dieren, een echte baby én je kunt een ritje maken op een kameel. Het terras is voor de gelegenheid romantisch aangekleed en er worden lekkere hapjes geserveerd.

Wiewatwaar: Zondag 23 december van 16.00 tot 20.00 uur. Entree: €1,- per persoon.

Kinderboerderij en waterspeeltuin Tanthof speeltuinen

Vandaag gesloten

Abtswoude 5, Delft

Bekijk meer:speeltuinen

Pam Macbeth, de zingende Nashville engel

Bij de Wijnhaven staat er dit weekend een bijzonder  optreden op de agenda. De Amerikaanse countryzangeres Pam MacBeth komt samen met Wim van de Vliert een kerstshow geven. Deze zangeres staat normaal op grote podia over de hele wereld, maar omdat ze gek is op het Nederlandse kroegleven, maakt ze af en toe een uitzondering.

Wiewatwaar: zondag 23 december om 15.30 uur.

De Wijnhaven cafés

Nu open11:00 - 01:00

Wijnhaven 22, Delft

Bekijk meer:cafés

Mbungo Express

Geen tijd voor vakantie naar verre oorden, maar wel zin om in een vleugje exotisch mee te pakken? Dit weekend is er een heerlijk optreden van Mbungo Express, waar dat kan. Deze elf-koppige band speelt en zingt nummers uit Afrika, Mexico en Midden-Amerika. De ‘Singing Bird of Zambia’, Alice Wamulume zingt daarbij de sterren van de hemel. Kortom: een echte aanrader om lekker warm van binnen te worden.

Wiewatwaar: vrijdag 21 december om 22.00 in Café de Klok.

Café de Klok cafés

Nu open16:30 - 01:30

Oude Delft 99, Delft

Bekijk meer:cafés
<< < Pagina 1 / 5 >
⟵ swipe swipe ⟶

Meer over

Doen Getipt

adv.