Delft

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

7 x superleuk om dit weekend te doen in Delft

Door Iris Olsthoorn 13 december 2019

Het is een supergezellige drukte van jewelste dit weekend in Delft: behalve activiteiten rondom Lichtjesweek zijn er nog meer leuke activiteiten te doen. We zetten wat leuke tips voor het weekend van  13 tot en met 15 december je op een rij!

Page 1/7
⟵ swipe swipe ⟶

Extra lang shoppen op vrijdagavond

winter-in-delft-vrouw-juttenland-5
Foto Delft Image Bank

In december zijn er voldoende feestelijke momenten om voor te shoppen! Daarom zorgen Delftse ondernemers er voor dat er extra koopavonden zijn in deze wintermaand. Handig, want dan heb jij meer tijd om het perfecte cadeau voor je geliefden uit te zoeken. Deze vrijdag zijn veel winkels in Delft extra, extra lang open. Tot wel 23.00 uur!

Let op: ondernemers mogen zelf weten of ze hun winkel langer open houden of niet. Wil je zeker weten of een specifieke winkel open is? Check het dan (online) bij de winkel zelf!

Dit zijn de extra koopavonden en -zondagen in december in Delft

Funky Piano’s komen naar Delft

Meezingers, geweldig pianogeweld en héél veel gezelligheid. Dat vind je zaterdag op het Brouwplein, tussen de Oude Jan en Delfts Brouwhuis in. De Funky Pianos komen hun aanstekelijke, energieke show voor ons opvoeren. De bekende 80’s & 90’s & 00’s hits komen allemaal voorbij! Kom langs, geef jouw verzoekje door aan de artiesten en dans gezellig mee tijdens deze heerlijke avond vol met entertainment. Toegang is gratis!

Funky Piano’s op het Brouwplein

Kerstmarkt op de Brabantse Turfmarkt

lichtjesavond delft brabantse turfmarkt

Wij kunnen geen genoeg krijgen van alle gezellige kerstmarkten in Delft! Vrijdag 13 december kun je je hart ophalen tijdens de kerstmarkt op de Brabantse Turfmarkt. Tussen 11.00 en 17.00 uur staan de twee straten vol gezellige kraampjes van Delftse ondernemers. In dit artikel lees je meer:

Gezellig! Vrijdag is er een kerstmarkt in Delft met heel veel lekkernijen

Santa Run

Zondag 15 december is het zover: dan kan je gezellig meedoen aan de Rotary Santa Run. Het is alweer de derde editie van de ‘Kerst-fun-run’ voor het goede doel die dwars door de Delftse binnenstad loopt. In dit artikel lees je er alles over.

Schrik niet: er rennen binnenkort heel veel kerstmannen door de Delftse binnenstad

Swan Market

Foto: Swan Market

Een béétje shopliefhebber is bekend met het fenomeen Swan Market. Leuk nieuws voor diegenen: de bekende markt komt binnenkort maar liefst twee dagen naar Delft. Op zaterdag 14 en zondag 15 december staat de Hippolytusbuurt en het Heilige Geestkerkhof vol gezellige kramen.

Let op! De Swan Market gaat niet door. Lees hier waarom:

Superjammer: de kersteditie van Swan Market gaat niet door

Tussen kunst & kitch

Foto: Heinen Delfts Blauw

Heb jij thuis een Delfts blauw item staan en ben je benieuwd naar de waarde hiervan? Kom dan naar de taxatiedag op 15 december in Delft! Robert Aronson, bekend van het tv-programma ‘Tussen Kunst en Kitsch’ is een absolute Delfts blauw kenner en kijkt graag naar jouw Delfts blauw product. Of het nou al generaties lang in de familie is of dat je het voor een prikkie op de rommelmarkt gekocht hebt, Aronson kan je er meer over vertellen en wie weet ga jij met een echte Delfts blauwe schat naar huis. Je moet je wel even aanmelden!

Taxatiedag Delfts blauw

Kerstmarkt Den Hoorn

kerstmarkt delft den hoorn
Foto: Facebook Kerstmarkt Den Hoorn

Op vrijdag 13 december kun je genieten van een gezellige kerstmarkt in het centrum van Den Hoorn, met maar liefst 60+ kramen! Van 15.30 tot 20.30 uur is er van alles te beleven. Muziek, gluhwein/warme chocomel, kraampjes en een geheel programma voor de jonge bezoekers!

Kerstmarkt Den Hoorn 2019

Page 1/7
⟵ swipe swipe ⟶

Meer over

Doen

adv.