Delft

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

7 x feestjes en evenementen waar we naar uit kijken in oktober

Door Iris Olsthoorn 1 oktober 2019

We zijn weer een gloedjenieuwe maand ingerold, dus pak de agenda er maar bij. In en rondom Delft is er weer genoeg leuks te doen. We zetten een aantal feestjes, festivals en andere bijzondere evenementen van de maand oktober voor je op een rijtje: 

Pagina 1/7
⟵ swipe swipe ⟶

Bockbiertocht

Bierconnaisseurs opgelet! Deze maand vindt er een biertocht door Delft plaats, met bockbier in de hoofdrol. Op zaterdag 5 oktober kun je met je stempelkaart langs allerlei leuke kroegen in Delft, waar je overal een heerlijk en verrassend bockbier geserveerd krijgt. Voor €21,- (in de voorverkoop) heb je een strippenkaart waarmee je zes kroegen kunt bezoeken.

Delftse Biertocht Bockbier Editie

Bierconnaisseurs opgelet!Op zaterdag 5 oktober kun je met je stempelkaart langs allerlei leuke kroeg...

Apenkooien voor volwassenen

Apenkooien! Wiens lievelingsspel was het niet? Eens per jaar werden alle materialen uit de kast getrokken, veranderde de vloer in lava, de gymzaal in een jungle en mocht jij je als een aap gedragen. Woensdag 16 oktober mag het weer!

Apenkooien voor volwassenen

Apenkooien! Wiens lievelingsspel was het niet? Eens per jaar werden alle materialen uit de kast getr...

Hondenplons

Op zaterdag 5 oktober maakt de waterspeeltuin in Tanthof voor één keer een uitzondering en laten ze honden toe! Aan het einde van het zomerseizoen zijn honden en hun baasjes welkom om te spetteren in de waterbak en de natuurstroom. Na de hondenplons is de waterspeeltuin gesloten tot het nieuwe voorjaar. De kosten zijn €2,- per hond, baasjes mogen gratis mee.

Hondenplons in de waterspeeltuin

Op zaterdag 5 oktober maakt de waterspeeltuin in Tanthof voor één keer een uitzondering en laten ze ...

Vintage Kilo Sale

Dol op tweedehands parels, items met een verhaal en kleding uit vroegere tijden? Blok dan zaterdag 26 oktober in je agenda. Op deze dag organiseert Square Eight een Vintage Kilo Sale in Theater de Veste. Dat betekent heel veel vintage kleding en accessoires shoppen voor een vaste prijs per 1000 gram.

Vintage Kilo Sale

Dol op tweedehands parels, items met een verhaal en kleding uit vroegere tijden? Blok dan zaterdag 2...

Coming Out Day

coming-out-day-delft
Coming Out Day Delft 2016

Op 11 oktober is het internationale Coming Out Day: een dag waarop LGBT-ers een extra steuntje in de rug krijgen om uit de kast te komen. Ook in Delft wordt deze dag gevierd! Zo organiseren Outsite en DWH aan parade over de campus, gevolgd door een kroegentocht en een dansfeestje. Kijk hier voor het volledige programma.

Kinderboekenweek

Een van de meest magische weken voor kids staat in oktober weer op de agenda: Kinderboekenweek! Er is van alles te doen in Delft, van voorlezen tot knutselen met je vriendjes. Bij DOK staat er ook van alles op het programma:

Kinderboekenweek bij DOK

Van 2 tot en met 9 oktober is het Kinderboekenweek! Uiteraard wordt dat ook gevierd bij DOK. Zowel b...

Halloween

Foto ter illustratie. Foto: ANP

Kortere dagen, donkere nachten: de herfst is dé tijd voor Halloween! In Delft zijn ieder jaar verschillende feestjes voor volwassenen en kinderoptochten langs de deuren. Zo is er op 26 oktober in STECK een feestje waar je in je meest griezelige outfit naartoe kunt. Nog niet alle data van de jaarlijkse Halloweenfeestje zijn bekend. Weet jij er eentje die wij in onze agenda kunnen zetten? Laat het ons weten! 

Halloween huisfeestje in STECK

Pagina 1/7
⟵ swipe swipe ⟶

Meer over

Doen

adv.