Delft

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

7 dingen om te doen met je date in Delft

Door Ilse Zoutewelle 22 oktober 2017

YES je hebt een date! Maar wat moet je in vredesnaam gaan dóen met zijn tweeën?! Daar hoef je voorlopig dus niet meer over na te denken, want dat deden wij alvast voor je. Kan jij je concentreren op die vlinders! En o ja: ook als het je 273ste date is met de liefde van je leven kan je hier inspiratie uit putten 😉

Pagina 1/7
⟵ swipe swipe ⟶

Spelletjes doen in een bruin café

Spelletjes bij Café de Sport

Er zijn héél veel gezellige bruine cafés waar je jouw (potentiële) geliefde kunt verslaan met een potje dammen, domino of ganzenbord! Ga bijvoorbeeld naar café de Engel (let op: de spelletjes liggen hier onder het kerkbankje), Kobus Kuch of Café de Sport. Hilariteit gegarandeerd en die ongemakkelijke stiltes zijn meteen omzeild.


Meer over Café de Engel ontdekken?

Café de Engel bars

Gesloten10:30 - 02:00

Markt 66a, Delft

Bekijk meer:bars

Naar een escape room

escaperoom bagijnetoren delft
Durf jij samen naar binnen?

Als het je eerste date is, is dit de perfecte manier om te checken met wie je eigenlijk te maken hebt. Je samen op laten sluiten in een escape room zorgt er niet alleen voor dat je goed samen moet werken. Je ziet ook meteen of de ander om kan gaan met spanning, stress en hoe slim en handig hij of zij is. Trouwens ook bést een goede relatietest als je al honderd jaar bij elkaar bent! In de Bagijnetoren zit een escape room die je met zijn tweetjes kan doen. Bonus: mocht je date niet uit Delft komen, leert hij of zij in deze escape room meteen meer over Willem van Oranje.


Meer over DelftEscape – Bagijnetoren en Oude Delft ontdekken?

DelftEscape – Bagijnetoren en Oude Delft entertainment

Oude Delft 205A, Delft

Bekijk meer:entertainment

Discobowlen

staking delft
Foto: Gasterij ’t Karrewiel

Een actief uitje is toch veel leuker dan het standaard bioscoopje pakken? Als je samen gaat discobowlen bij ’t Karrewiel valt er gegarandeerd wat te lachen samen. Want wie ziet er nou wel charmant uit als hij of zij een bowlingbal gooit – over die schoenen die je aan moet nog maar te zwijgen. Bovendien is het dé perfecte kans om je date te imponeren met een paar van je geweldige strikes én natuurlijk de daaropvolgende danspasjes.


Meer over Gasterij ’t Karrewiel ontdekken?

Gasterij ’t Karrewiel restaurants en horeca

Gesloten16:00 - 00:00

Paardenmarkt 74, Delft

Bekijk meer:restaurants en horeca

Schaatsen

Goed, je moet nog even wachten, maar als je je (vervolg)date in december gepland hebt, kan je je liefje meenemen naar de schaatsbaan! Helaas staat hij niet meer op de pittoreske Beestenmarkt, maar dat betekent nog niet dat je er geen romantische tijd kan beleven. Want als één van jullie niet zo goed is met de ijzers onder, zal je toch echt handjes moeten vasthouden. En die warme chocomelk achteraf wakkert vast iets moois aan. Van vrijdag 8 december en tot 7 januari kan je schaatsen, hij komt waarschijnlijk aan de Jorisweg te staan. 

Romantisch lichtjes kijken vanuit het hoogste gebouw van Delft

ewi tu delft
Foto: Wikimedia

Kijk, Delft bekijken vanuit de toren van de Nieuwe Kerk heb jij als echte Delftenaar natuurlijk allang gedaan. Bovendien hebben we een gebouw dat nog véél hoger is: het EWI-gebouw! Dus fiets naar de campus, pak de lift naar de bovenste verdieping en geniet samen van van het fenomenale uitzicht over de stad. Let op: het gebouw is open van maandag tot vrijdag tussen 06.30 en  22.30 uur. 

Uit eten

De Waag Delft

Oké, uit eten gaan ligt misschien wat voor de hand, maar je kan in Delft gewoon echt heel goed een vorkje prikken! Ben je bang dat jullie de rekening niet gaan splitten en is je salaris nog niet gestort? Geen probleem, want in Delft zijn ook genoeg betaalbare eetgelegenheden waar je jouw date mee naartoe kan nemen.

Kano huren

kano delft
Foto: Facebook Delflandhoeve

Het is misschien wel een beetje fris, maar op een zonnige herfstdag kan je príma een middagje kano varen met je date. Jullie kunnen samen genieten van het prachtige Midden-Delfland en misschien halverwege stoppen om romantisch te picknicken op een weiland… Succes gegarandeerd, geloof ons!


Meer over Delflandhoeve ontdekken?

Delflandhoeve campings

Geopend09:00 - 18:00

Schieweg 166, Delft

Bekijk meer:campings
Pagina 1/7
⟵ swipe swipe ⟶

Meer over

Doen

adv.