6 x vermaak tijdens Blue Sunday

Door Jantine van den Hoven 26 februari 2016

De Delftse ondernemers zijn goed bezig, komende zondag is de tiende editie van ‘Blue Sunday’. Indebuurt Delft dook het programma even in en stelt een lekker dagje voor je samen.

<< < Pagina 1 / 6 >
⟵ swipe swipe ⟶

12.15 uur

Bij Forever Young start je de dag fris met een uurtje sporten. Hopen op mooi weer, want het is buiten. Meedoen kost 5 euro.

Forever Young Nieuw in Delft
Forever Young

14.00 uur

Even creatief doen, bij LU-ST kun je zo’n saaie bloempot wat levendiger maken door hem zelf te beschilderen. Voor een plant, pot, een zelf geschilderde ‘cover’ en een kopje thee betaal je 15 euro.lu-st delft

15.00 uur

In Café Vrij treden Coco Blanken en Hans Gelderblom op met hun wereldmuziek. Het is een mix van Braziliaanse Fado en eigen composities.

vrij delft
Google Streetview

16.00 uur

Tijd om je eigen platen op te zetten bij Ray Brandstore aan de Wijnhaven. Natuurlijk onder het genot van een hapje en een drankje.

Vinyl ANP
ANP

18.00 uur

Bij Kobus Kuch op de Beestenmarkt is er een winter bbq. Let op: opgeven kan alleen vrijdag 26 februari nog. Mee-eten kost 15 euro.

Barbecue ANP
ANP

20.30 uur

In het Rietveld Theater krijg je cabaret, 2 voor de prijs van 1. Janneke Jager en Mary Pepper treden op. Lachend het weekend uit voor 12,50 euro.

Mary Pepper
Mary Pepper

Er is natuurlijk nog veel meer te doen. Check het hele programma op de Facebookpagina van de Blue Market.

<< < Pagina 1 / 6 >
⟵ swipe swipe ⟶

adv.