Delft

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Van dansjes wagen tot cocktails nippen: 6 x uitgaan in Delft

Door Ilse Zoutewelle 4 november 2017

Veel Delftenaren vinden uitgaan in Delft maar een beetje ‘muah’. Nu hebben zij zeker een punt als het gaat om grote discotheken, want daar zijn er niet zoveel van. Maar dat hoeft niet te zeggen dat uitgaan in Delft niet leuk is! We verzamelden zes plekken in Delft waar je hartstikke leuk kunt stappen.

Pagina 1/6
⟵ swipe swipe ⟶

Als je twintiger bent

Beestenboel bij Ciccionina Foto: Ciccionina

Uitgaan in Delft als je twintig bent? Dan moet je natuurlijk naar Ciccionina in de Kromstraat! Ze hebben met regelmaat leuke themafeestjes, zoals Gekke Geit met Halloween en Beestenboel. Dit laatste is een feestje met héél veel opblaasdieren. Flink dansen tot diep in de nacht is hier gegarandeerd. En ben je op zoek naar een scharrel? Dan vind je hier vást iemand.


Meer over Club Ciccionina ontdekken?

Club Ciccionina cafés

Gesloten17:00 - 05:00

Kromstraat 24, Delft

Bekijk meer:cafés

Als je boven de dertig bent

davind laughton

Dertiger Dave tipte ons eerder de beste plekken om te gaan stappen als je boven de dertig jaar bent. Zijn beste tip: “De beste feestjes vind je niet in de standaard uitgaansgelegenheden op een gewone vrijdagavond. De georganiseerde gemeenschapsfeestjes zijn juist het leukste. Er zijn in Delft verschillende woongemeenschappen, bijvoorbeeld op de Bagijnhof en de Voorstraat. Daar wonen allerlei mensen tussen de 20 en de 50 jaar en dat is ook precies wat je daar rond ziet lopen op feestjes.” 

Als je van bier houdt

koningsnacht bierfabriek delft

Er zijn zó veel plekken in Delft waar je lekker bier kunt drinken, dat we geen keuze kunnen maken. Daarom noemen we er een paar: ’t Proeflokaal (heeft énorm veel biersoorten), De Bierfabriek (brouwt het zelf en heeft soms ook leuke feestjes) en Het Klooster (heeft heel veel speciaalbieren op tap).


Meer over Café het Klooster ontdekken?

Café het Klooster bars

Gesloten16:00 - 02:00

Vlamingstraat 2, Delft

Bekijk meer:bars

Als je wil dansen

steck star men
Foto: Steck

STECK is de ple(c)k voor wie wil uitgaan in Delft. Het publiek bestaat hier uit een goede mix tussen studenten en Delftenaren. Verder is hier iedere vrijdag en zaterdag wel een feestje met tot een uur of twaalf live muziek. Daarna is er een leuke DJ, dus dansen is gegarandeerd!


Meer over STECK ontdekken?

STECK cafés

Gesloten19:30 - 03:00

Kromstraat 25, Delft

Bekijk meer:cafés

Als je van cocktails houdt

area 015 delft
Foto: Area 015 Delft

Dikke kans dat je last krijgt van keuzestress wanneer je cocktails gaat drinken bij Area015. Maar dat maakt het juist zo leuk, want hier proef je dingen die je zeker weten nog niet kent. Barman Harold vertelde ons eerder: “We serveren hier ondertussen 124 cocktails en 114 verschillende shotjes en die aantallen groeien nog steeds.” Hou je meer van klassieke cocktails? Dan is cocktailbar Luna jouw nieuwe stek: ze hebben hier onder meer mojito en pina colada.


Meer over Area 015 ontdekken?

Area 015 Permanent gesloten

Dit bedrijf heeft de deuren permanent gesloten.

Burgwal 22, Delft

Bekijk meer:Permanent gesloten

Als je het echt graag laat maakt

café de oude jan delft

Wanneer alle uitgaansgelegenheden gaan sluiten, kan je áltijd nog naar Café de Oude Jan. Het horecapersoneel van andere Delftse tenten komt hier na sluitingstijd vaak nog even naborrelen, dus om vier uur ’s nachts is het hier nog gewoon hartstikke gezellig.


Meer over Café de Oude Jan ontdekken?

Café de Oude Jan cafés

Gesloten10:00 - 02:00

Heilige Geestkerkhof 4, Delft

Bekijk meer:cafés

Missen we nog een plek?

Hebben we jouw favoriete uitgaansgelegenheid over het hoofd gezien? Laat het ons weten en wie weet zie je hem terug op indebuurt!

Pagina 1/6
⟵ swipe swipe ⟶

Meer over

Doen

adv.