6 x superleuke feestjes in Delft waar we naar uitkijken in juli

Door Michiel de Haan 2 juli 2018

We zijn weer een gloednieuwe maand ingerold, dus pak de agenda er maar bij. In Delft zijn er in juli genoeg leuke dingen te doen. Wij zetten de leukste feestjes, festivals en andere bijzondere evenementen voor je op een rij.

<< < Pagina 1 / 6 >
⟵ swipe swipe ⟶

Westerpop

uitgaan delft
Westerpop. Foto: Tom Moerenhout

Het grootste gratis popfestival van Delft is terug! Op vrijdag 6 en zaterdag 7 juli wordt Westerpop 2018 gehouden op de sportvelden van het Stanislas College. Het programma staat bomvol talenten uit binnen- en buitenland. Zo staat zaterdag niemand minder dan jazzsaxofonist Candy Dulfer op het podium. Hier vind je alles dat je moet weten over het festival.

westerpop 2018

Westerpop 2018 in Delft: line-up, parkeren en andere praktische info

Het is bijna zover: op 6 en 7 juli wordt Westerpop 2018 gehouden in Delft. Wij vertellen je alles da...

Lustrum DSC

phoenix
Foto: DSC

Deze maand viert het Delftsch Studenten Corps zijn 34ste lustrum. Daarom organiseren de studenten van 14 tot 27 juli allerlei activiteiten in Delft. Veel activiteiten zijn alleen voor (oud-)leden van de vereniging, maar er zijn ook evenementen waarbij alle Delftenaren welkom zijn. Zo is er een foodtruck festival en een theaterspektakel in de buitenlucht.

Het Grote KinderZomerFeest

Van 16 tot en met 27 juli staat het sportpark Biesland in de Delftse Hout weer op zijn kop. Per dag doen er dan 350 kinderen mee aan het Grote KinderZomerFeest van de Delftse Vakantie Activiteit. Op het programma staan allerlei leuke activiteiten zoals: levend stratego, dierengeluidenspel, vossenjacht, sportworkshops en knutselen. Het zomerfeest is voor kinderen van 4 tot 12 jaar.

Wiewatwaar: Van 16 tot 27 juli elke dag van 08:15 tot 15:30 uur. Deelname kost €10,- per dag of €30,- voor een week (4 dagen).  Hier kun je je kind inschrijven voor het evenement.

Flink Gegist Bierfestival

Bier Festival
Foto: Facebook Flink Gegist

Speciaalbierfanaten kunnen zondag 15 juli hun hart ophalen tijdens het Flink Gegist Festival. Op het Vrouwjuttenland vind je die dag stands van maar liefst twaalf verschillende bierbrouwerijen. Ook zijn er muziek van een DJ en een barbecue. Alle ingrediënten dus voor een heerlijk en gemoedelijk festival.

Wiewatwaar: Zondag 15 juli van 12.00 tot 20.00 uur op het Vrouwjuttenland. De toegang is €4,-

Home Made Market Delft

markt delft
Foto: Home Made Market

Op zondag 8 juli én zondag 29 juli wordt de Markt van Delft omgetoverd in een grote Home Made Market. Struin tussen kraampjes vol huisgemaakte producten of strijk neer op een terrasje en geniet van live muziek. Krijg je trek, dan zijn er een aantal foodtrucks waar je heerlijk eten kunt kopen.

Wiewatwaar: Zondag 8 en zondag 29 juli van 11.00 tot 17.00 uur op de Markt.

Delft Chamber Music Festival

chamber music delft festival
Foto Facebook Delft Chamber Music Festival

Hou jij van echte goeie klassieke muziek? Dan kun je in juli je hart ophalen, tijdens het Delft Chamber Music Festival. Dit festival staat garant voor schitterende optredens door topmusici. Ruim een week lang kan je genieten van kamermuziek in bijvoorbeeld het Prinsenhof en bij Lijm en Cultuur.

Wiewatwaar: 26 juli tot en met 5 augustus. Voor de optredens heb je kaartjes nodig. 

<< < Pagina 1 / 6 >
⟵ swipe swipe ⟶

Meer over

Doen Getipt

adv.