6 x superleuk om dit weekend te doen in Delft

Door Michiel de Haan 29 juni 2018

Hoera, het weekend komt er weer aan. Het wordt superlekker weer, dus reden genoeg om er op uit te gaan! Wij zetten de leukste activiteiten in Delft voor het weekend van 29 juni tot 1 juli voor je op een rijtje. 

<< < Pagina 1 / 6 >
⟵ swipe swipe ⟶

Buitenhof zomerfestival

Zomer festival Kraampjes
Foto: Facebook stichting de Rode Feniks

Een rommelmarkt vol gezellige kraampjes, een multicultureel foodcourt, coole muziekoptredens en een zweefmolen, pony rijden en lasergamen voor de kinderen. Deze zaterdag vind je het allemaal aan de Buitenhofdreef tijdens het Buitenhof Zomerfestival. Daar wil je bij zijn!

Wiewatwaar: Zaterdag 30 juni van 10.00 tot 19.00 uur aan de Buitenhofdreef. De toegang is gratis. Je leest alles over het festival in dit artikel.

Zomer festival Kraampjes

Wil je bij zijn: dit weekend festival in Buitenhof

Een rommelmarkt vol gezellige kraampjes, een multicultureel foodcourt, coole muziekoptredens en pony...

Boerenmarkt bij Molen de Roos

molen de roos
Foto: Molen de Roos

Deze zaterdag is de Westlandse Molendag. Bij de Delftse Molen de Roos is er een gezellige boerenmarkt met heerlijke streekproducten zoals vers gebakken brood, honing, kaas en groenten. Ook zijn er ambachten te bewonderen zoals klompen maken. Om 14.00 en 15.30 uur is er zang en muziek van het gezelschap ‘Close Enough’. Ben je sportief ingesteld? Dan kun je vanaf Molen de Roos ook een fietstocht maken langs andere molens in de regio.

Wiewatwaar: Zaterdag 30 juni van 09.00 tot 14.00 uur bij Molen de Roos. Bezoek aan de Boerenmarkt is gratis. Voor de knooppuntenkaart voor de fietsroute betaal je €5,-.

Ambacht Delft, winkel voor ambachtelijk eten bakkers

Nu open10:00 - 17:00

Phoenixstraat 112, Delft

Bekijk meer:bakkers

Zomerbraderie Delfshove

Delfshove

Wil je lekker snuffelen tussen de oude spulletjes? Kom dan zaterdag naar de Zomerbraderie bij Delfshove die Pieter van Foreest en Ipse de Bruggen organiseren. Er zijn diverse kraampjes met tweedehands spulletjes, handgemaakte items, bloemen en andere snuisterijen. Beproef je geluk tijdens een loterij en proef van allerlei huisgemaakte lekkernijen. De opbrengst van deze dag gaat naar de aanleg van een buurttuin bij Delfshove. Dat wordt dus genieten voor een goed doel!

Wiewatwaar: Zaterdag 30 juni van 10.00 tot 16.00 uur aan de Kalfjesweg 2.

Reggae Night

Reggae Night
Foto: Facebook Reggae night Delft

Heb jij zin in een heerlijk avondje Reggaemuziek? Dan kun je deze zaterdag je hart ophalen tijdens de derde editie van de Live Reggaenight in Cultuurlab. Op het programma staan de bands Edjahcation ReggaeRude Walkin, en The Ball Of Fire. Zij laten je genieten van een heerlijk avondje met onder meer Regga, Dub en Ska. Dat wil je niet missen!

Wiewatwaar: Zater 30 juni van 19.30 tot 01.30 uur (de zaal gaat om 18.30 open). De toegang is gratis.

Cultuurlab vrijetijd en uitgaan

Brabantse Turfmarkt 9, Delft

Bekijk meer:vrijetijd en uitgaan

American Day

American Day Motoren
Foto: Facebook American Day

 

Ben je fan van de USA? Dan kun je je deze zondag goed vermaken aan de Brasserskade. Ter ere van de 4th of july wordt hier een American Day gehouden. Er zijn oldtimers, Harley Davidson motoren, stands met Amerikaanse spullen, live rock ’n roll muziek en er worden hamburgers gebakken onder de motorkap van een Chevy. Ook is er een loterij waarmee geld wordt ingezameld voor inloophuis DeboraIt’s gonna be amazing! 

Wiewatwaar: Zondag 1 juli van 11.00 tot 17.00 uur aan de Sportring 1. De toegang is gratis.

Modderdagen

Modder modderdag

Zet de flessen wasmiddel maar vast klaar, want dit weekend zijn het de modderdagen! Op zaterdag kunnen je kinderen bij Stadsboerderij en waterspeeltuin BuytenDelft genieten van een modderbaan. Ook kunnen ze ‘lekkernijen’ bakken in een modderkeuken of iets moois maken met leemkunst.

Op zondag kun kinderen bij Kinderboerderij en Waterspeeltuin Tanthof  een duik nemen in een modderbad. Daarnaast kun ze met klei knutselen, over een sloot springen of hun sportieve kant laten zien tijdens de mini-mud-run. Dus, trek ze oudste kleren aan: ze kunnen vies worden!

Wiewatwaar: Zaterdag 30 juni van 11.00 tot 16.00 uur bij Stadsboerderij en waterspeeltuin BuytenDelft en zondag 1 juli van 12.00 tot 16.00 uur bij Kinderboerderij en Waterspeeltuin Tanthof. De toegang is gratis, voor het maken van leemkunst betaal je €2,-.

Stadsboerderij BuytenDelft kinderboerderijen

Nu open09:30 - 17:00

Korftlaan 3a, Delft

Bekijk meer:kinderboerderijen

Kinderboerderij en waterspeeltuin Tanthof speeltuinen

Nu open10:00 - 17:30

Abtswoude 5, Delft

Bekijk meer:speeltuinen
<< < Pagina 1 / 6 >
⟵ swipe swipe ⟶

Meer over

Doen Getipt

adv.