5 x waarom je als ondernemer naar de Delftse Golfweek wil

Aangeboden door Concordia Delft 16 mei 2018

Komen de netwerkevenementen waarbij je in een bedompte zaal aan een glas wijn staat te nippen je de keel uit? Dan hebben we een tip voor je: ga maandag 4 juni lekker golfen tijdens de ondernemersdag van Concordia! Alle ondernemers of Delftenaren met een leidinggevende functie zijn van harte welkom. En ja: óók als je nog nooit een golfclub hebt aangeraakt. We geven vijf redenen waarom je dit niet wilt missen.

<< < Pagina 1 / 5 >
⟵ swipe swipe ⟶

Het is een sportieve manier om je dag te beginnen óf te eindigen

 

Je kunt op maandag 4 juni je vroeg uit de veren en in de ochtend gaan golfen, of juist ’s middags een balletje gaan slaan. Vroege vogels staan om 07.30 uur al op de golfbaan. Je krijgt eerst een ontbijtje en wat uitleg, daarna ga je aan de slag met een golfclinic of speel je een wedstrijdje of de baan. Intussen kun je natuurlijk mooi contact maken met andere Delftenaren. Om 09.30 uur kun je verder praten met een kopje koffie en een stuk taart in de kantine. Heb je ’s ochtends al andere plannen of lig je liever íets langer in bed? Dan kun je vanaf 16.00 uur een balletje (leren) slaan bij Condordia. Na de clinic of wedstrijd is er een gezellige borrel met een hapje en een drankje.

Concordia Delft sportverenigingen

Nu open09:00 - 22:00

Brasserskade 236, Delft

Bekijk meer:sportverenigingen

Je mag de baan op zonder handicap

delftse-golfweek-concordia-delft

 

Normaal mag je de golfbaan alleen op als je een ‘handicap’ hebt: dit betekent dat je een soort certificaat hebt behaald waarmee je mag spelen. Met de ondernemersdag tijdens de Delftse Golfweek van Concordia heb je deze niet nodig: iedereen met een klein beetje ervaring mag meedoen met de golfwedstrijd. Dit is dus een unieke kans!

Het is óók leuk als je nog nooit hebt gegolfd

Heb je nog nooit een golfbal van dichtbij gezien, maar lijkt het je wel leuk om een balletje te slaan met andere ondernemende Delftenaren? Dan kun je zowel ’s ochtends als ’s avonds meedoen aan de golfclinic. Je leert tijdens de clinic hoe je moet afslaan, swingen en putten. Nog nooit van deze termen gehoord? Dan moet je juist komen!

Je leert nieuwe mensen kennen op een ontspannen manier

 

Terwijl jij je best doet om een zo goed mogelijke slag te maken, kun je makkelijk een gesprek aanknopen met de andere ondernemers en leidinggevende mensen uit Delft. Ook de borrel achteraf is in een ontspannen setting. Zo is er alle ruimte om te doen wat je wilt en te praten met de mensen die jou aanspreken.

Je bent lekker in de natuur

Ooit wel eens op de golfbaan van Concordia geweest? Dat is een ervaring op zich, want aan de Brasserskade, vlakbij Ypenburg, ligt een prachtig stukje natuur verscholen. Uitgestrekte grasvelden, mooie bomen: en dat terwijl je midden in de stad zit!

Wil jij ook meedoen aan dit superleuke netwerkevent tijdens de Delftse Golfweek? Schrijf je dan hier in!

<< < Pagina 1 / 5 >
⟵ swipe swipe ⟶

adv.