Delft

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

5 x handige tips om je kinderen thuis te vermaken

Door Rosanne Becker 24 maart 2020

Met een beetje geluk hebben je kinderen opdrachten van school om zich mee bezig te houden, maar verder zul je het toch echt zelf moeten doen! Wij maakten een handig lijstje voor je met een aantal leuke Delftse tips.

Pagina 1/5
⟵ swipe swipe ⟶

Kleurplaat van De Sjees

Foto: Facebookpagina De Sjees

Grandcafé De Sjees is helaas gesloten, maar dat betekent niet dat ze stilzitten. De Sjees heeft namelijk speciaal een tekening ontworpen voor kinderen. De tekening kan je samen met je kinderen inkleuren, maar dat doe je natuurlijk niet voor niks! De top drie mooiste tekeningen worden beloond met leuke prijzen met onder andere een Dinerbon van €50,00. Kleuren maar!


Meer over Grandcafé De Sjees ontdekken?

Grandcafé De Sjees cafés

Geopend09:30 - 02:00

Markt 5, Delft

Bekijk meer:cafés

Muziekles Félice

Foto: Facebookpagina Juf Félice

Bij muziekles op Schoot van juf Félice leer je als ouder samen met je baby, dreumes of peuter muziek maken. En omdat juf Félice het belangrijk vindt dat kinderen bezig blijven, is ze speciaal vanwege het coronavirus online lessen gestart. Wanneer je lessen volgt met wat jongere kinderen zal je af en toe wat terug moeten scrollen om de uitleg nog een keer te bekijken, maar zo blijven de video’s voor alle kinderen toegankelijk. Moeten jouw kinderen dagelijks hun muziekkwartier missen? Neem dan een kijkje op de Facebookpagina van Muziekkwartier. Veel succes!

De Vak

De Vak is hét kunstcentrum in Delft. Het biedt een uitgebreid cursusaanbod in beeldende kunst, dans, literatuur, muziek, media en theater voor jong en oud. Deze week zouden er eigenlijk een reeks korte cursussen starten bij De Vak in OPEN, maar helaas vinden deze cursussen nu niet plaats vanwege het coronavirus. Maar niet getreurd, je kunt namelijk samen met je kinderen de cursussen online volgen. Op de Facebookpagina van De Vak zie je alle cursussen online staan. Deze week begint de cursus online tekenen tekenen bij de cursus zit een leuke online opdracht voor je kinderen. Veel succes!


Meer over De VAK Delft, centrum voor de kunsten ontdekken?

De VAK Delft, centrum voor de kunsten muziek

Gesloten09:00 - 15:00

Westvest 9, Delft

Bekijk meer:muziek

Stadsboerderij BuytenDelft

Foto: Facebookpagina BuytenDelft

Missen jouw kinderen de diertjes ook zo? De diertjes missen in ieder geval de kinderen wel. Als je samen met de kinderen niet naar de diertjes kan komen, komen de diertjes wel naar jullie toe. Wekelijks staat er namelijk op het YouTube-kanaal van BuytenDelft een nieuw filmpje over dieren van de stadsboerderij. Dus, ben zijn jullie benieuwd hoe het met de diertjes gaat? Neem dan snel samen met je kinderen een kijkje!


Meer over Stadsboerderij BuytenDelft ontdekken?

Stadsboerderij BuytenDelft kinderboerderijen

Gesloten09:30 - 17:00

Korftlaan 3a, Delft

Bekijk meer:kinderboerderijen

Knip en plak kleurplaat Politie Delft

Als de kinderen klaar zijn met hun huiswerk of geen huiswerk hebben, is het tijd voor iets leuks en creatiefs! Politie Delft heeft speciaal voor de kinderen een leuke knip -en plak kleurplaat ontworpen. Er staat een voorbeeldje bij zodat de knip en plak tekening van jouw kinderen op een echte politieauto lijkt! Zijn de kinderen klaar met de kleurplaat? Klik dan hier voor nog meer leuke opdrachten en kleurplaten. Succes!

 

 

 

Pagina 1/5
⟵ swipe swipe ⟶

Meer over

Corona Doen

adv.