5 x superleuke dingen om te doen dit weekend in Delft

Door Iris Olsthoorn 9 november 2018

YES! Het is bijna weekend. Tijd om leuke dingen te doen, dus! In Delft zijn er genoeg leuke activiteiten te bezoeken. We zetten er een aantal voor je op een rijtje: 

<< < Pagina 1 / 5 >
⟵ swipe swipe ⟶

Pubquiz

Foto: Facebook Doerak

Wat is het hardste materiaal van het menselijk lichaam? Waarvan is Vodafone de afkorting? Welke bloedgroep komt het meest voor? Weet jij hierop de juiste antwoorden?  Dan ben je de perfecte kandidaat om dit weekend bij café Doerak mee te doen aan een pubquiz. Je speelt met maximaal vijf vrienden en je betaalt €5,- per team. Opgeven kan via de mail.

Wiewatwaar: zondag 11 november om 20.00 uur. Kijk hier voor meer info.

Biercafé Doerak cafés

Nu gesloten16:00 - 01:00

Vrouw Juttenland 17, Delft

Bekijk meer:cafés

Sambalproeverij

Foto: Facebook Hoeve Biesland

Feeling hot, hot, hot? Voor wie van pittig houdt is de sambalproeverij op Hoeve Biesland een leuke weekendbesteding. Hottie Sambal uit Rotterdam laat hier de lekkerste huisgemaakte sambal proeven, geserveerd bij een potje stamppot met rookworst van de boerderij. Wie durft te proeven?

Wiewatwaar: zaterdag 10 november van 14.00 tot 17.00 uur op Hoeve Biesland. Kijk hier voor meer info.

Hoeve Biesland Delfgauw groenteboeren

Nu open10:00 - 17:00

Bieslandseweg 1, Delfgauw

Bekijk meer:groenteboeren

Koopjes scoren

Kleding nodig voor je kind of je mannelijke gezinsleden? Op 10 en 11 november kun je groots inkopen doen met vette kortingen. In de Broodfabriek in Rijswijk is er een megagrote uitverkoop van kinder- en herenkleding! Je vindt er bijvoorbeeld kleding en schoenen voor baby’s, peuters, kinderen en tieners van merken als Le Chic, Garcia, Minymo en Indian Blue Jeans.

Wiewatwaar: Zaterdag 10 en zondag 11 november, in de Broodfabriek, Volmerlaan 12 in Rijswijk. Openingstijden van 10.00 tot 17.00 uur. Entree is gratis!

Turks filmfestival

Foto: Facebook Filmhuis Lumen

Fan van Turkse films? Dan kun je dit weekend terecht bij Filmhuis Lumen. Tijdens het ‘Rode Tulp’ festival, worden er twee mooie Turkse films vertoont. Op zaterdag draait de politieke komedie  Taksim Hold’em, op zondag de film Hicran and Melek, waarin twee jeugdvriendinnen worstelen met de beperkingen die de patriarchale samenleving hen oplegt.

Taksim Hold’em speelt zaterdag 10 november om 19.30 uur en Hicran and Melek zondag 11 november om 17.00. Kijk hier voor meer info.

Filmhuis Lumen Delft bioscopen

Nu gesloten18:30 - 00:00

Doelenplein 5, Delft

Bekijk meer:bioscopen

Imposante race bij de buren

Voor dit uitje moet je wel even de fiets, auto of tram pakken, maar dat is het waard! Op het strand van Scheveningen vindt de Red Bull Kock Out plaats. Dat houdt in: héél veel cross motoren die over het zand racen en trucs doen. Dat belooft een spektakel te worden. Hier een voorproefje:

Wiewatwaar: Zaterdag 10 november tussen 09.00 en 13.30 uur. Toegang is gratis! Kijk hier voor meer info. 

<< < Pagina 1 / 5 >
⟵ swipe swipe ⟶

Meer over

Doen

adv.