5 x superleuke dingen om dit weekend te doen in Delft

Door Iris Olsthoorn 30 november 2018

Het is vrijdag en dat betekent maar één ding: bijna weekend! Ondanks dat ons druilerig weer te wachten staat, blijven we heus niet thuis zitten. We zetten vijf leuke uittips voor het weekend van 30 november tot en met 2 december voor je op een rij: 

<< < Pagina 1 / 5 >
⟵ swipe swipe ⟶

Mini STECK Kidz-DJ Sinterklaasshow

Sinterklaas is in het land, dus is het feest voor alle kids! Op zaterdag viert STECK daarom een speciaal feestje. Kidz-DJ zorgt ervoor dat de voetjes van de vloer gaan en wie weet komt sinterklaas ook nog langs! Wie kan er het beste dansen? En winnen de jongens of de meisjes de Sinterklaasquiz? Je komt het te weten tijdens dit gezellige sinterklaasfeestje.

Wiewatwaar: Zaterdag 1 december, van 15.30 tot 17.30 uur. Een kaartje kost €4,50 per kind, ouders mogen gratis mee. Kijk hier voor meer info en kaartjes. 

STECK cafés

Vandaag gesloten

Kromstraat 25, Delft

Bekijk meer:cafés

Wijnfestival in de Centrale

de centrale delft

In de oude Koornbeurs is dit weekend iets bijzonders aan de hand. Op zondag is er een wijnbeurs met wel 60(!) verschillende wijnen. Er zijn verschillende wijnmakers zelf aanwezig om over hun eigen wijnen te vertellen, er is muziek en er zijn hapjes. Klinkt als een perfecte zondagmiddag voor een wijnliefhebber, toch?

Wiewatwaar: Zondag 2 december van 13.00 tot 17.00 uur. Kaartje kost €20,-. Voor kaartjes en meer info, kijk je hier. 

De Centrale restaurants en horeca

Vandaag gesloten

Voldersgracht 2, Delft

Bekijk meer:restaurants en horeca

Silent Disco in zomerse sferen

Studenten Anouk, Amber, Lara, Lieke en Nikki van 25degrees, de organisatie achter het feest.

Ben je nu al he-le-maal klaar met die regenachtige herfst? Dan moet je deze zaterdag bij DES zijn, want daar wordt de kantine omgetoverd tot zomerse silent disco. Terwijl jij op de vrolijke deuntjes helemaal los gaat, doe je ook nog iets goeds: al het geld dat deze avond wordt opgehaald, gaat naar stichting Jarige Job. Deze stichting zorgt ervoor dat ook kinderen waarvan de ouders het (financieel) zwaar hebben gewoon hun verjaardag kunnen vieren.

Wiewatwaar: Zaterdag 1 december van 21.00 tot 02.00 uur, bij korfbalvereniging DES, Bieslandsepad 10. Kaartje kost €10,- per persoon en koop je hier.

Karaoke!

We hebben veel in Delft, maar helaas (nog) geen permanente karaokebar. Gelukkig kun je dit weekend in Club Ciccionina je geweldige zangkunsten vertonen, want zij toveren de karaokeset voor een avondje tevoorschijn. Dus, channel je inner-Tina Turner, neem nog een drankje om de keel te smeren en haast je naar de Kromstraat!

Wiewatwaar: Vrijdag 30 november, deuren open vanaf 23.00 uur. Tot 00.30 uur is de toegang gratis.

Club Ciccionina cafés

Nu gesloten17:00 - 05:00

Kromstraat 24, Delft

Bekijk meer:cafés

Pietenbende op de kinderboerderij

BuytenDelft

Dit weekend komen er een heleboel pieten op bezoek bij stadsboerderij BuytenDelft. Samen met de kinderen doen ze spelletjes, wordt en gebakken en wordt en geknutseld. Zo kun je een speculaas cupcake versieren, een klomp maken en zetten of met een pietje het ponyparcours afleggen.

Wiewatwaar: Zondag 2 december vanaf 11.00 uur tot 16.00 uur. Kijk voor het volledige programma hier. 

Stadsboerderij BuytenDelft kinderboerderijen

Nu open09:30 - 17:00

Korftlaan 3a, Delft

Bekijk meer:kinderboerderijen
<< < Pagina 1 / 5 >
⟵ swipe swipe ⟶

Meer over

Doen

adv.