Delft

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

5 x superleuk om dit weekend te doen in en rondom Delft

Door Iris Olsthoorn 14 juni 2019

We mogen weer bijna! Weekend! Dit weekend zit bomvol festivals, vaderdag activiteiten en meer. We zetten een aantal leuke evenementen van het weekend van 14 tot en met 16 juni voor je op een rij. 

Pagina 1/5
⟵ swipe swipe ⟶

Schippop

schippop nico alsemgeest
Foto: Nico Alsemgeest

Eén van de leukste dingen van de zomer zijn de talloze festivals die je kunt bezoeken. Superfijn: dit weekend hoef je echt niet helemaal naar de andere kant van Nederland te reizen voor leuke optredens, want in Schipluiden is het Schippop! En daar staan niet de minste namen op het programma. In dit artikel lees je meer:

Wil je heen: dit supergezellige (gratis!) festival met Fresku en Gruppo Sportivo

TOOST Foodtruckfestival

TOOST Foodtruckfestival

Wijn, lekker eten, goede muziek en – als het meezit – een zonnetje: is er een betere manier om de zomer te beginnen? Wij vinden van niet! Blok daarom 14 tot en met 16 juni in je agenda, want TOOST Foodtruckfestival komt naar Rijswijk. En: de toegang is gratis! In dit artikel lees je er alles over:

Lekker smullen! Dit gratis foodtruckfestival is binnenkort vlakbij Delft

Biertocht Zomereditie

Biertocht ANP vacature
ANP

Wil je een lekker wandelingetje door de stad maken, maar heb je ook wel trek in een alcoholische versnapering? Dat is mooi, want op zaterdag 15 juni combineer je die twee heel makkelijk tijdens de Delftse Bierentocht Zomer Editie. Je gaat met je strippenkaart langs Café de Oude Jan, Biercafé Doerak, De Wijnhaven, Eetcafé de Waag en Bierhuis de Klomp. Overal wordt een zomers speciaalbiertje voor je ingeschonken. Je stempelkaart koop je voor €21,- bij een van de cafés. Kijk hier voor meer info.

Bijnazomer-festival

Foto: Schoemaker Plantage

Op zaterdag 15 juni viert de Schoemaker Plantage dat het bijna zomer is tijdens het Bijna-Zomerfeest. Er zijn allerlei sportieve workshops van Delfse ondernemers. Je bent vanaf 15.00 uur welkom en kan je opgeven voor één (of meer) workshops. Maak kennis met een lesje Brazilian Jiu Jitsu, kinderyoga en ouder/kindyoga of geef je met jouw gezin op voor een rondje Family Bootcamp over de plantage. Daarnaast heeft de lokale horeca heerlijk gezonde én duurzame gerechten bereid voor tijdens of na het sporten. Kijk hier voor meer info en aanmelden. 


Meer over Schoemaker Plantage ontdekken?

Schoemaker Plantage makelaars

Op aanvraag

Bakemastraat 97L, Delft

Bekijk meer:makelaars

Vaderdag

En last but not least is het vaderdag deze zondag. Wil je flink uitpakken? Dan zit je in Delft goed. Je kunt je vader bijvoorbeeld meenemen om te ontbijten bij Van Maanen of bij kinderboerderij Tanthof. Creatieve kids kunnen bij het Science Centre een kompas knutselen en bij Moeke kun je terecht voor ontbijt, lunch of diner met paps. Vaders die wel een biertje lusten, neem je mee op High Beer bij Seven Hills. Kortom: genoeg te doen!

Pagina 1/5
⟵ swipe swipe ⟶

Meer over

Doen

adv.