5 x superleuk om dit weekend te doen in Delft

Door Iris Olsthoorn 15 maart 2019

Yessss, de dag die je wist dat zou komen is eindelijk hier. Vrijdag! Weekend! We zetten zoals elke week weer wat leuke uittips voor je op een rij. Dit is er te doen van 15 tot en met 17 maart: 

<< < Pagina 1 / 5 >
⟵ swipe swipe ⟶

Bandje in de V

Foto: Hopper/Victor van Hagen

Een van de leukste dingen aan Café de V? Dat er vaak hele leuke bandjes optreden! Dit weekend is het de beurt aan de Delftse band Hopper. Het wordt een avondje dansen op ultieme rocksongs uit de jaren 80 en 90. Van U2, Pearl Jam, Killers, Tears for Fears, ABBA en al dan andere vette nummers uit die tijd!

Wiewatwaar: Zaterdag 16 maart van 20.00 tot 01.00 uur.

Voorjaarsmarkt aan het Van Foreestplein

Op het Van Foreestplein is dit weekend een supergezonde voorjaarsmarkt te vinden. Het thema is gezondheid en beweging en daarom staan er verschillende gezondheidsprofessionals . Voor kinderen is deze markt helemaal leuk: sportclubs komen demonstraties geven, er is een springkussen en er is live muziek.

Wiewatwaar: Zaterdag 16 maart van 12.00 tot 16.00 uur.

Van Foreestplein

St. Patrick’s Day

Als je van een goed feestje en Guinness houdt, moet je in het weekend van 17 maart zéker weten naar Tierney’s Irish Pub gaan. Het is dan St. Patrick’s Day en waar kun je dat nu beter vieren dan in een Ierse pub? We vertellen in onderstaand artikel wat er te doen is dit weekend:

patricksday

Dit is het leukste café om St. Patrick’s Day te vieren in Delft

Als je van een goed feestje en Guinness houdt, moet je in het weekend van 17 maart zéker weten naar ...

Doe mee met NL Doet

Stroop je mouwen maar op, want op 15 en 16 maart kun je wat betekenen voor je medemens. Tijdens NL Doet zijn er tientallen organisaties die jouw hulp goed kunnen gebruiken. Wat dacht je bijvoorbeeld van het zomerklaar maken van de waterspeeltuin of het helpen opknappen van het Arboretum-Heempark? Je scoort er niet alleen karmapunten mee, maar het is ook nog eens heel gezellig.

Wiewatwaar: 15 en 16 maart door heel Delft. Bekijk de website voor het aanbod van vrijwilligersklussen.

Staking op vrijdag

Op vrijdag 15 maart staakt het onderwijs in het hele land. Veel scholen in Delft doen mee aan de staking. Misschien zijn de kinderen wel blij met een dagje vrij, maar hoe moet je ze nu bezighouden? Wij zetten een aantal tips voor de jongste kinderen voor je op een rij:

Monkey Town Delfgauw

5 x leuk om te doen voor kinderen tijdens de onderwijsstaking

Op vrijdag 15 maart staakt het onderwijs in het hele land. Veel scholen in Delft doen mee aan de sta...
<< < Pagina 1 / 5 >
⟵ swipe swipe ⟶

Meer over

Doen

adv.