Delft

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

3 x superleuk om dit weekend te doen in Delft

Door Iris Olsthoorn 16 augustus 2019

Het is vrijdag! Zoals je van ons gewend bent, zetten we weer wat leuke tipjes voor je op een rij voor het weekend. Dit is er te doen van 16 tot en met 18 augustus in Delft. 

Pagina 1 / 3
⟵ swipe swipe ⟶

Gilles zomerfestijn

Foto: Buitenhof zomerfestival 2016

Op vrijdag 16 augustus is het feest in de Gillesbuurt! In de speeltuin aan de Vivaldilaan vindt het Gilles Zomerfestijn plaats. Er is een chillhoek, een podium met leuke optredens, lekker eten, rommelmarkt en nog veel meer! Leuk voor jong en oud dus. Het feest duurt van 13.00 tot 19.00 uur. Kijk hier voor meer info. 

Swan Market

Een béétje shopliefhebber is bekend met het fenomeen Swan Market. Leuk nieuws voor diegenen: op 18 augustus wordt er een in Delft op de Markt georganiseerd. Je vindt er kleding, kunst, sieraden, speelgoed, gadgets, interieur spullen en vintage. Kortom: genoeg te shoppen! Verder staan er foodtrucks en -kraampjes en is er voor kinderen ook van alles te doen. Kijk hier voor meer info. 

OWee

owee
Foto: OWee

Dit feestje is vooral voor (nieuwe) studenten, maar daarom niet minder leuk. Van 18 tot 22 augustus is het weer OWee. Bijna 4000 nieuwe studenten van de TU en de hogescholen maken dan kennis met de Delftse studentenverenigingen. Er zijn ook een paar feestjes of evenementen waarbij alle Delftenaren welkom zijn. Meer nuttige info vind je hier:

5 dingen die je als Delftenaar wilt weten over de OWee 2019

Pagina 1 / 3
⟵ swipe swipe ⟶

Meer over

Doen

adv.