Delft

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

5 x superleuk om dit weekend te doen in Delft

Door Iris Olsthoorn 19 juli 2019

HOERA! Het is weekend en voor sommige Delftenaren zelfs het begin van de zomervakantie. Dat moet gevierd worden! Gelukkig staat er genoeg leuks op de agenda. Dit is er zoal te doen in het weekend van 19 tot en met 21 juli in Delft: 

Page 1/5
⟵ swipe swipe ⟶

Westerpop

Foto: Westerpop Delft

Natuurlijk heb je 19 en 20 juli vrijgehouden in je agenda, want dan is het Westerpop 2019 in Delft! Wij kijken er al halsreikend naar uit, want del ine-up van dit gratis festival belooft veel goeds. Zo krijgt Delft bezoek van Hausmagger, Indian Askin, Martijn Fischer, Son Mieux en Blaudzun. Dat wil je niet missen, toch! Meer lees je hier:

Westerpop 2019: programma, parkeren en andere praktische info!

Zwemmen met je hond

Springt jouw hond het liefst elk slootje en spring jij er dan graag achteraan? Dan is er leuk nieuws voor je: binnenkort organiseert zwembad Kerkpolder een zwemfeestje voor honden én baasjes. Op zaterdag 20 juli plons je samen in het verwarmde bad. In dit artikel lees je meer:

Binnenkort kun je zwemmen met je hond in dit Delftse zwembad

Delft Ceramica

delft ceramica
Foto: Delft Ceramica

Ben je gek op keramiek? Dan kan je op 20 en 21 juli je hart ophalen tijdens Delft Ceramica. Er komen 60 kunstenaars uit allerlei landen om hun keramische kunst te tonen op de Markt. Je kan niet alleen keramiek bewonderen en aanschaffen tijdens dit weekend, ook zijn er rondleidingen en rondvaarten helemaal in het thema van keramiek. Kijk hier voor meer info!

Delftse Boekenmarkt

Foto: Delftse Boekenmarkt

Alle boekenwurmen verzamelen! Begeef je op 21 juli naar de Elzenlaan voor de enige echte Delftse Boekenmarkt. Je kunt er terecht voor (2e hands) boeken, romans, thrillers, kinderboeken, fantasy, hobbyboeken, gedichtjes, kookboeken en nog véél meer. Maak voordat je hier heen gaat dus alvast maar wat plek in je boekenkast. Kijk hier voor meer info. 

Afscheidsoptreden Rapaille

rapaille weekendtips
Foto Facebook Rapaille

 

Het Delftse collectief Rapaille stopt ermee. Je kent ze natuurlijk van hun slimme teksten, prachtige verhalen en catchy muziek. Nog één keer willen ze het leven met je vieren in het Flora Theater op zaterdag 20 juli. Behalve Rapaille staan ook Dann Hill en DJ David Laughton voor je klaar met lekkere muziek. Entree is gratis, voor drankjes moet je cash meenemen. Meer info lees je hier. 

Page 1/5
⟵ swipe swipe ⟶

Meer over

Doen

adv.