5 x superleuk om dit weekend te doen in Delft

Door Iris Olsthoorn 12 april 2019

Goed, het mag dan bar koud worden dit weekend (’s nachts zelfs -1), wij laten ons niet kisten! We gaan er gewoon op uit, want er is genoeg leuks te doen in Delft. Deze leuke activiteiten staan van 12 tot 14 april op de agenda: 

<< < Pagina 1 / 5 >
⟵ swipe swipe ⟶

Record Store Day

Zaterdag 13 april kunnen we -gratis en voor niets- genieten van geweldige livemuziek, want het is Record Store Day! In Delft staan er weer veel superleuke artiesten bij Velvet Delft op het podium. Benieuwd naar het programma? Dat lees je hier:

velvet record store day

Gaaf! Deze bekende bands treden gratis(!) op tijdens Record Store Day

Hoera! Zaterdag 13 april kunnen we -gratis en voor niets- genieten van geweldige livemuziek, want he...

Home Made Market

Home Made Market
Foto: Facebook Home Made Market

Het seizoen voor de Home Made Market is weer van start! Deze zaterdag vind je een heleboel kraampjes op de Markt, waar je unieke producten koopt. Als je trek krijgt, is dat geen probleem: er zijn ook een heleboel foodtrucks.

Wiewatwaar: Zaterdag 13 april van 11.00 tot 17.00 op de Markt.

Kids Event in de binnenstad

Foto: Something Extra / Hartje Delft

Dit weekend zijn Delftse kinderen de baas in de binnenstad. Er worden het hele weekend leuke activiteiten voor hen georganiseerd. Zo kun je een modeshow lopen bij Instore, je laten schminken bij LU-ST, meedoen met de paas-knutselclub bij Loco Lama of je eigen tosti bakken bij Happy Tosti. Kortom: genoeg leuks te doen!

Wiewatwaar: het hele weekend op verschillende plekken in de binnenstad. Check het Facebookevent voor meer info en het programma.

De Stoel

jan van der mast delft

Museum van Marken bestaat officieel nog niet, maar toch heeft het museum al een evenement gepland. Dit weekend interviewt Van Marken-expert Jan van der Mast twee Delftenaren, die bij een van de door Jacques van Marken gestichte fabrieken hebben gewerkt (Gist/DSM, Calvé , Lijmfabriek) of in het Agnetapark hebben gewoond of nog steeds wonen.

Cees van der Meer (oud-werknemer Gist-Brocades) en Frans van Ginkel, oud-Parkiaan, klimmen bij Jan van der Mast op De Stoel.

Wiewatwaar: zondag 14 april om 14.00 uur in Het Prinsenkwartier. Toegang is gratis.

Vroeg pieken bij Microclub

de microclub
Foto: De Microclub

Kan jouw avond in de club niet vroeg genoeg beginnen? Bij de Microclub begint de avond al om 20.00 uur, dus je kunt meteen na je avondeten de club induiken. En omdat je vroeg begint, kun je ook al weer vroeg slapen (of gewoon door naar de tweede ronde!)

Wiewatwaar: zaterdag 13 april van 20.00 tot 24.00 uur bij STECK. Leeftijd is 23+, kaartjes kosten €12. Meer informatie lees je hier.


Meer over STECK ontdekken?

STECK cafés

Vandaag gesloten

Kromstraat 25, Delft

Bekijk meer:cafés
<< < Pagina 1 / 5 >
⟵ swipe swipe ⟶

Meer over

Doen

adv.