Delft

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

5 x feestjes, festivals en evenementen waar we naar uit kijken in december

Door Iris Olsthoorn 1 december 2019

Het is december! Dat betekent dat het tijd is voor een overzichtje van leuke feestjes, festivals en andere bijzondere evenementen van deze maand. Dus pak de agenda er maar bij. Dit is er te doen in Delft en omgeving in december 2019: 

Pagina 1/5
⟵ swipe swipe ⟶

Lichtjesavond

Lichtjesavond Delft 2019 wordt gevierd op dinsdag 10 december. Lichtjesavond Delft zorgt er al jaren voor dat er duizenden mensen naar onze stad komen voor de gezelligheid, het shoppen, de muziek en natuurlijk lekker eten en drinken. Shoppen kan op de kerstmarkt en in de Delftse winkels die ’s avonds ook open zijn.  Koren, muziekensembles en bandjes zorgen verspreid door de stad voor de muziek. Hoogtepunt is natuurlijk het ontsteken van de lichtjes van de grote kerstboom op de Markt, wat traditiegetrouw om 19.00 uur ’s avonds is. Hier lees je meer over Lichtjesavond:

lichtjesavond delft

Lichtjesavond Delft 2019

Lichtjesavond Delft 2019 wordt gevierd op dinsdag 10 december. Lichtjesavond Delft zorgt er al jaren...

Swan Market

Een béétje shopliefhebber is bekend met het fenomeen Swan Market. Leuk nieuws voor diegenen: de bekende markt komt binnenkort maar liefst twee dagen naar Delft. Op zaterdag 14 en zondag 15 december staat de Hippolytusbuurt en het Heilige Geestkerkhof vol gezellige kramen. En het is nog eens een kersteditie ook!

Binnenkort is er een tweedaagse kersteditie van Swan Market in Delft

Een béétje shopliefhebber is bekend met het fenomeen Swan Market. Leuk nieuws voor diegenen: de beke...

Santa Run

Op zondag 15 december organiseren de Delftse Rotary Clubs voor de derde keer de Santa Run, een ‘funloop’ van drie kilometer dwars door het historische centrum van Delft. Iedereen kan meedoen, volwassenen en kinderen: het gaat niet om de snelste tijd, maar om de gezelligheid! Bij je inschrijving zit een mooi kerstmannenpak inbegrepen. Er wordt gerend voor het goede doel. De goede doelen zijn dit jaar: Stichting Delftse Vakantie Activiteiten en De Kindertuinen Delft.

Ho ho ho: er is deze winter een Santa Run door Delft

Woehoe, we krijgen weer een Santa Run in Delft! Op zondag 15 december vindt de derde editie plaats. ...

Lampionnenoptocht

In de donkere wintermaanden maken lichtjes Delft extra gezellig. Denk maar eens aan alle kerstverlichting boven de grachten en de grote kerstboom die straks weer op de Markt staat. Maar er is één avond waarop er nog veel meer lichtjes in de binnenstad schijnen: op zaterdag 21 december wordt er namelijk een lampionnen-lichtjes-wandeltocht georganiseerd. In dit artikel lees je er meer over:

Hoe leuk is dit! Delft krijgt een grote lampionnenoptocht door de binnenstad

In de donkere wintermaanden maken lichtjes Delft extra gezellig. Denk maar eens aan alle kerstverlic...

Nog meer kerstmarkten

Kramen vol met comfortfood, schattige kerstversiering en als je geluk hebt ook nog een levende kerststal: nog even en het is weer kerstmarkten-tijd! Gelukkig hoeven we het er niet met één te doen, want in en rondom Delft barst het van de kerstmarkten.

kerstmarkt delft 2019

6 x supergezellige kerstmarkten in en rondom Delft

Kramen vol met comfortfood, schattige kerstversiering en als je geluk hebt ook nog een levende kerst...

7 x kerstmarkten in de regio die je niet wilt missen 

De winterjassen zijn van zolder en er is zelfs al een beetje nachtvorst geweest. Het is bijna tijd v...
Pagina 1/5
⟵ swipe swipe ⟶

Meer over

Doen

adv.