5 x dit wil je doen dit weekend in Delft

Door Iris Olsthoorn 26 oktober 2018

Het fijnste deel van de week komt er weer aan: weekend! We blijven natuurlijk niet thuis zitten, maar gaan lekker op stap. In Delft is er genoeg te doen in het weekend van 26 tot en met 28 oktober: 

<< < Pagina 1 / 5 >
⟵ swipe swipe ⟶

Night at the Museum for Kids

museumnacht
Foto: Fred Leeflang

Een van de fijnste avondjes van de herfst staat weer bijna voor de deur: Night at the Museum for kids vindt plaats op zaterdag 27 oktober en het thema is Fairytales & Ghoststories. De meeste activiteiten van deze avond vind je rondom het Agathaplein, maar locaties als Museum Paul Tétar van Elven en Het Steen doen ook weer mee. Je kunt niet alleen veel musea bezoeken, ook zijn er leuke workshops te volgen en andere doe-dingen te doen! Zo is er ORIGINAL market, is er een verhalenverteller in Molen de Roos, kun je swingen in de kinderdisco of verdwalen in het betoverende huis van Madame de Berry.

Wiewatwaar: zaterdag 27 oktober van 16.00 tot 22.00 uur, een kaartje koop je voor €2.50. Op vertoon van je Delftpas is het gratis! Voor meer info kijk je op deze site.

Herfstfeest op de Schoemakerplantage

herfstvakantie delft
Foto: Schoemaker Plantage

Op zondag 28 oktober kun je je herfstvakantie op een heerlijke manier afsluiten op de Schoemakerplantage. Daar staat het Herfstfeest op de agenda. Voor kinderen is er van alles te doen, zoals een gips-knutselworkshop met Atelier 7, kijken en meedoen bij het Mini Theater en luisteren naar de verhalen van Rik bij het kampvuur. Ook voor ouders is dit een leuk uitje: je kunt een heerlijk hapje eten en genieten van verschillende muziekoptredens.

Wiewatwaar: zondag 28 oktober op de Schoemakerplantage van 12.00 tot 18.00 uur. Voor het volledige programma kijk je hier. 

Schoemaker Plantage makelaars

Op aanvraag

Bakemastraat 97L, Delft

Bekijk meer:makelaars

Legendarisch Halloweenfeest

Je hebt het vást al door: het is bijna Halloween! Het griezelfeest zelf vindt plaats op een woensdag. Daarom is er zaterdag 27 oktober al een te gekke fuif bij Area015. En geloof ons: dit feestje is niet voor bangeriken. Wie wel eens naar het Halloweenfeest van Area015 is geweest, weet: ze pakken hier gróót uit. In dit artikel lees je er alles over!

Dit legendarische Halloweenfeestje wil je niet missen

Je hebt het vást al door: het is bijna Halloween! Het griezelfeest zelf vindt plaats op een woensdag...

Halloween in de Botanische tuin

Een boom uit de botanische tuin TU Delft
Botanische Tuin, TU Delft

De Botanische Tuin van de TU Delft verandert op vrijdag 26 oktober in een waar griezelbos. De kas wordt omgetoverd tot spookhuis, je kunt je laten schminken als je favoriete griezel en je kunt een echte pompoenlantaarn maken. Verder zijn er nog tal van andere spannende activiteiten voor kinderen. Een lekker avondje griezelen!

Wiewatwaar: Vrijdag 26 oktober van 17.00 tot 21.00 uur. Een activiteitenkaart kost €2,-, entree tot de tuin net als normaal €2,- of €4,-.

Botanische Tuin musea

Nu open08:30 - 17:00

Poortlandplein 6, Delft

Bekijk meer:musea

Nacht van de Nacht

vallende sterren
Foto: ANP

Het is dit weekend de Nacht van de Nacht en dat betekent dat overal in Nederland in de donkere uurtjes leuke activiteiten worden georganiseerd. In Delft kan je op excursie in het Abstwoudse bos. Je ervaart hier binnen en buiten de sterren en de lichtvervuiling, o.a. op het dak van het natuurcentrum het Melarium.

Wiewatwaar: zaterdag 27 oktober van 20.00 uur tot 22.00 uur. Aanmelden kan via [email protected]

<< < Pagina 1 / 5 >
⟵ swipe swipe ⟶

Meer over

Doen Getipt

adv.