5 x dit wil je doen dit weekend in Delft

Door Iris Olsthoorn 12 oktober 2018

Het fijnste deel van de week komt er weer aan: weekend! We blijven natuurlijk niet thuis zitten, maar gaan lekker op stap. In Delft is er genoeg te doen in het weekend van 12 tot en met 14 oktober: 

Pagina 1 / 5
⟵ swipe swipe ⟶

Buitenbios

buitenbios schoemaker
Foto: Schoemaker Plantage

Pak je kleedje en je stoeltje er maar bij! Want dit weekend draaien er niet één, maar twee toffe films in de pop-up buitenbios op de Schoemakerplantage. Om 17.00 uur kun je De Lion King zien (NL gesproken) en om 20.30 uur begint Saturday Night Fever. Hier lees je er meer over:

Er is een pop-up buitenbios met The Lion King in Delft dit weekend

Oktoberfest met schlager-karaoke

de gist oktoberfest

Je kunt natuurlijk kilometers rijden naar München en daar met allemaal Duitsers Oktoberfest vieren. Maar je kunt óók gewoon op vrijdag 12 en zaterdag 13 oktober naar De Gist gaan en daar feesten met je mede-Delftenaren! Je leest er hier alles over:

de gist oktoberfest

Karaoke met schlagermuziek en halve liters bier: hier vier je Oktoberfest in Delft

Je kunt natuurlijk kilometers rijden naar München en daar met allemaal Duitsers Oktoberfest vieren. ...

Wandelen voor het goede doel

Foto ter illustratie

Het wordt heeeerlijk weer dit weekend, dus hup – naar buiten! Je kunt dit weekend het aangename met het goede combineren, want Voetbalvereniging Vitesse Delft, Agrarische Natuurvereniging Vockestaert en stichting Villa Joep organiseren op zondag 14 oktober een seizoenswandeling door Midden-Delfland. Voor iedere wandelaar is er een passende afstand, en de meeste routes voeren je langs boerderijen en schaapskuddes. Het begin en einde van de wandeling is bij voetbalclub Vitesse Delft.

Meedoen kan voor €8,- per persoon, kinderen tot 10 doen gratis mee. Het inschrijfgeld gaat volledig naar Villa Joep voor onderzoek naar Neuroblastoom, een van de meest agressieve vormen van kinderkanker. Voor meer praktische informatie en inschrijven neem je een kijkje op deze site.

Wijnproeverij

verkade & jacques nieuw

Ben jij op zoek naar een nieuwe lievelingswijn? Dan moet je zaterdag 13 oktober zéker vrij houden in je agenda. Verkade & Jacques organiseert die middag een wijnproeverij in de vestiging op de Nieuwstraat. En daar wil je bij zijn! Hier lees je er meer over.

Je kunt een héle uitgebreide wijnproeverij doen bij Verkade & Jacques

Kinderboekenweek

Boekhandel Huyser
Kinderboekenweek bij Boekhandel Huyser. Foto: Boekhandel Huyser

Kinderboekenweek is in volle gang! Dé week bij uitstek om een bezoekje te brengen aan de bieb of boekhandel. Laat je voorlezen, luister naar een optreden en koop een nieuw boek. Er is genoeg te doen! Wij zetten de leukste activiteiten in Delft en omstreken voor je op een rijtje in dit artikel:

Dit is er te doen tijdens de Kinderboekenweek in Delft

Pagina 1 / 5
⟵ swipe swipe ⟶

Meer over

Doen

adv.