Delft

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

5 x leuk om te doen voor kinderen tijdens de onderwijsstaking

Door Tom Kikuchi 13 maart 2019

Op vrijdag 15 maart staakt het onderwijs in het hele land. Veel scholen in Delft doen mee aan de staking. Misschien zijn de kinderen wel blij met een dagje vrij, maar hoe moet je ze nu bezighouden? Wij zetten een aantal tips voor de jongste kinderen voor je op een rij.

Pagina 1/6
⟵ swipe swipe ⟶

Spelen bij Monkey Town

monkey town

Monkey Town is op 15 maart gewoon van 9.00 tot 20.00 uur open. En speciaal voor de stakingsdag worden er op twee tijdstippen kinderdisco’s georganiseerd. De eerste begint om 11.30 uur, de tweede om 14.00 uur. Het extra entertainment zit inbegrepen bij de normale toegangsprijs van €7,95.


Meer over Monkey Town Delft ontdekken?

Monkey Town Delft speeltuinen

Gesloten09:00 - 18:00

Rijksstraatweg 39, Delfgauw

Bekijk meer:speeltuinen

Naar de film bij Pathé

pathe delft

Speciaal voor de jongste scholieren met een dagje vrij: Pathé heeft extra veel kinderfilms op het programma staan, zoals Corgi, Lego Film 2 en Klara en de gekke koeien.


Meer over Bioscoop Pathé Delft ontdekken?

Bioscoop Pathé Delft bioscopen

Vesteplein 5, Delft

Bekijk meer:bioscopen

Naar Museum Prinsenhof Delft

museum prinsenhof delftVind je het zonde dat de kinderen een dag school moeten missen door de staking? Geen nood, want je kunt ze in plaats daarvan ook meenemen voor een leerzaam dagje in het Prinsenhof. Op 15 maart is de toegang voor alle scholieren namelijk gratis.


Meer over Museum Prinsenhof Delft ontdekken?

Museum Prinsenhof Delft musea

Gesloten11:00 - 17:00

Sint Agathaplein 1, Delft

Bekijk meer:musea

Sporten voor het goede doel

Stichting Heart to Handle organiseert een sportdag voor kinderen van 7 tot 12 jaar. De hele dag worden er verschillende sporten en spellen gedaan. Er zullen ook verschillende entertainers zijn, en er wordt gezorgd voor eten en drinken. Meedoen de sportdag is helemaal gratis!

Wiewatwaar: Van 08.30 uur tot 15.30 uur, op het terrein van Sportcentrum TU Delft, Mekelweg 8. Je kunt je aanmelden met dit formulier.

Discobowlen bij Gasterij ’t Karrewiel

gasterij het karrewiel

Vanwege de staking is Gasterij ’t Karrewiel extra vroeg open: vanaf 11.00 uur kun je hier terecht. Het wordt een echt feestje voor de kinderen, want er is discobowlen. Dat betekent bowlen (met of zonder hekjes) met vrolijke muziek en mooie lichten. En gooi je een strike? Dan mag je een lolly ophalen bij de bar!


Meer over Gasterij ’t Karrewiel ontdekken?

Gasterij ’t Karrewiel restaurants en horeca

Gesloten13:00 - 00:00

Paardenmarkt 74, Delft

Bekijk meer:restaurants en horeca

speeltuin geerweg

Heb je geen zin om tijdens de stakingsdag extra geld uit te geven? Dan zijn er ook prima gratis opties om te doen in Delft. Zo kun je bij DOK lekker een boekje voorlezen, of kun je naar de speeltuin. Of je dropt je kids in Småland en gaat zelf lekker shoppen bij een zeker Zweeds warenhuis.

 

Pagina 1/6
⟵ swipe swipe ⟶

Meer over

Doen

adv.