5 superleuke dingen om te doen dit weekend in Delft

Door Iris Olsthoorn 10 november 2017

Yes, het is weer weekend! En omdat het natuurlijk zonde is om op de bank te blijven hangen, hebben we vijf leuke activiteiten voor je uitgezocht.

<< < Pagina 1 / 5 >
⟵ swipe swipe ⟶

Speelgoedruilbeurs

mama cafe delft
Foto: Mama Café Delft

Je wilt je kroost natuurlijk verwennen met mooi speelgoed tijdens de feestdagen! Het Mama Café heeft een handig trucje om de financiele schade binnen de perken te houden. Dit weekend organiseren ze een speelgoedruilbeurs. Je levert in waar jouw kind niet meer naar omkijkt en gaat naar huis met nieuw (voor je kind dan), superleuk speelgoed.

Wiewatwaar: zaterdag 11 november van 10.30 tot 12.30 uur aan de Raamstraat 65. Meer info over het event lees je hier. 

Pasar Malam

pasar malam
Foto: Pasar Malam

Goed, het is misschien eventjes fietsen – maar dan heb je ook wat. In Rijswijk wordt op 11 en 12 november de jaarlijkse Pasar Malam gehouden. De evenementenhal De Broodfabriek wordt dit weekend omgetoverd tot een oriëntaals paradijsje, met heerlijk Aziatisch eten, indrukwekkende dansshows en een heleboel kramen. De Pasar Malam wordt door bezoekers vooral geroemd om zijn welkome, Indonesische sfeer.

Wiewatwaar: Zaterdag 11 en zondag 12 november, beide dagen van 12.00 tot 22.00 uur. Een entree-kaartje kost je maximaal €8,- en koop je hier online. 

Disco in de Beierd

de beierd delft

Je kent de Beierd vast wel van het lekkere eten, maar wist je dat je er eens in de zoveel tijd ook met de voetjes van de vloer kunt? Aanstaande zaterdag bijvoorbeeld, want dan is het weer tijd voor Beierd Biets. De chefkok schuift dan van achter de pannen door naar de draaitafels!

Wiewatwaar: zaterdag 11 november, vanaf 22.30 uur.

Turks filmfestival in Lumen

kedi
Foto: Kedi

Ben jij een filmfanaat? Dan moet je dit weekend als de wiedeweerga naar Filmhuis Lumen, want daar draaien ze steengoede Turkse films. Tijdens het Red Tulip Festival zie je bijvoorbeeld films als The Girl With the Red Scarf en de documentaire Kedi, over straatkatten in Istanbul.

Wiewatwaar: zaterdag 11 en zondag 12 november, voor meer informatie, films en tijden, neem je een kijkje op de site.

Duurzamehuizenroute

green village
Foto: the Green Village

Wil je later superduurzaam wonen? Dan is er dit weekend wat leuks voor je: tijdens de nationale duurzame huizen route kan je in Delft the Green Village op de TU Campus bezoeken. Tijdens de route kan je kijken hoe mensen hier in huizen van de toekomst wonen.

Wiewatwaar: zaterdag 11 november tussen 11.00 en 14.00 uur. Inschrijven kan hier.

<< < Pagina 1 / 5 >
⟵ swipe swipe ⟶

Meer over

Doen Getipt