5 plekken waar je een massage kunt krijgen in Delft

Door Ilse Zoutewelle 17 januari 2017

Soms is er niets fijner dan éven tijd nemen voor jezelf en een lekkere massage te krijgen. Maar waar moet je dan zijn in Delft? Wij zochten 5 plekken voor je uit.

<< < Pagina 1 / 5 >
⟵ swipe swipe ⟶

Qi Studio

qi studioVoel je je er niet prettig bij om zonder kleding gemasseerd te worden? Dan is de shiatsu massage van Qi Studio wat voor jou. Deze Japanse massagevorm wordt over kleding heen gegeven en is effectief bij heel veel klachten. Onder meer bij RSI, klachten van luchtwegen en vermoeidheid kan het helpen.

Qi Studio massagesalons

Nu gesloten13:00 - 17:00

Graswinckelstraat 71, Delft

Bekijk meer:massagesalons

Stap Vooruit

stap-vooruit-delft pijnlijke schoudersHeb je een blessure of sport je veel? Dan kan een sportmassage een uitkomst zijn. Stap Vooruit is gespecialiseerd in het geven van sportmassages en kan je ook adviseren over blessures. Daarnaast kan je er ook terecht voor een ontspanningsmassage.

Stap Vooruit massagesalons

Vandaag gesloten

Ezelsveldlaan 152, Delft

Bekijk meer:massagesalons

Massagepraktijk Lilaea

Je kunt hier terecht voor  de klassieke massages als een voetreflexmassage, hotstone massage en wellnessmassage. Daarnaast geven de therapeuten ook een natuurgeneeskundige massage. Dit laatste is een manier van masseren waarbij er wordt gekeken naar de combinatie van lichaam en geest om lichamelijke klachten te verhelpen.

Massagepraktijk Lilaea massagesalons

Vandaag gesloten

Taj Mahalplaats 8, Delft

Bekijk meer:massagesalons

De Wijnhaven

massage in delftWil je je baby laten ontspannen door massage? Bij Massagepraktijk de Wijnhaven kun je een cursus Shantala babymassage krijgen. In vier lessen leert masseuse Nancy je de fijne kneepjes van het massagevak. Je kan de cursus op locatie volgen, maar Nancy komt ook bij je thuis. Zelf masseren niets voor jou? Je kunt je baby ook laten masseren.

Massage de Wijnhaven massagesalons

Op aanvraag

Wijnhaven 18a, Delft

Bekijk meer:massagesalons

Baan Niyom

baan niyomWil je een massage met een oosterse touch? Dan kan je bij Baan Niyom terecht voor een traditionele Thaise massage. Door de kruidenstempels raak je in een extra relaxte staat en vind je je innerlijke rust terug. Voor je het weet ben je weer helemaal in balans.

Baan Niyom massagesalons

Nu gesloten10:00 - 21:00

Phoenixstraat 64, Delft

Bekijk meer:massagesalons
<< < Pagina 1 / 5 >
⟵ swipe swipe ⟶

Meer over

Doen Gezondheid

adv.