4 x superleuke dingen om dit weekend te doen in Delft

Door Iris Olsthoorn 16 november 2018

YES! Het is weer bijna weekend. Eindelijk zeeën van tijd om leuke dingen te doen. Dat komt goed uit, want er wordt weer van alles georganiseerd in Delft. We zetten een aantal leuke activiteiten voor je op een rijtje. 

<< < Pagina 1 / 4 >
⟵ swipe swipe ⟶

HighLight Festival

Children of the Light, een van de kunstenaars die te zien is tijdens HighLight

We weten niet hoe het met jullie zit, maar hier op de redactie balen we stiekem een beetje dat Museumnacht Delft voortaan speciaal voor kinderen is. Maar er is leuk nieuws! De organisatoren van Museumnacht komen met een opvolger: HighLight. Dit bijzondere festival op zaterdag 17 november staat in het teken van kunst en technologie. In dit artikel lees je er meer over.

Grootste boekenmarkt van Europa

boekenmarkt

Als echte boekenwormen kunnen we dit niet voor onszelf houden: binnenkort is het Boekenfestijn in Rijswijk. Dat is niet zomaar een boekenmarktje, maar de grootste boekenmarkt van Europa. De gigantische boekenbeurs is vanaf donderdag 15 tot en met zondag 18 november te vinden in de Broodfabriek. In dit artikel lees je er meer over. 

Dansen in Cultuurlab

dansfeest cultuurlab

Heb je zin om eens lekker uit je plaat te gaan? Dat komt mooi uit, want er wordt zaterdag een episch dansfeest georganiseerd in Delft met muziek van de jaren ’70, ’80 en ’90 tot nu. Het feest is Cultuurlab aan de Brabantse Turfmarkt. In dit artikel lees je er meer over. 

Gratis naar de Royal Delft

Vraag je iemand die niet uit Delft komt waar hij onze stad van kent, dan hoor je sowieso de Oranjes en Delfts Blauw. Maar ben je zélf eigenlijk al eens naar Royal Delft geweest, de plek waar ons beroemde aardewerk wordt gemaakt? Dit weekend heb je een goede reden om te gaan, want je mag gratis naar binnen! Je leest er meer over in dit artikel. 

 

<< < Pagina 1 / 4 >
⟵ swipe swipe ⟶

Meer over

Doen Getipt

adv.