Delft

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Fanatieke strijders opgelet: je kunt meedoen aan een 30 Seconds toernooi in Delft

Door Tom Kikuchi 3 mei 2019

Heb jij altijd al geweten dat je een koning(in) bent in het spel 30 Seconds? Binnenkort krijg je de kans om dat écht te bewijzen. Grandcafé de Sjees houdt namelijk op 12 juni een kampioenschap en daar wil je natuurlijk bij zijn.

30…wat?!

Mocht je nou geen idee hebben waar we het over hebben, 30 Seconds is een razendpopulair bordspel waar zelfs de hardcore spelletjeshater van gaat glimmen. Het idee achter het spel is ontzettend simpel: je speelt in teams en binnen 30 seconden moet je vijf begrippen uitleggen aan je teamgenoot, die op zijn zoveel mogelijk goed moet raden. Als je het wel eens gespeeld hebt, weet je hoe ontzettend fanatiek de gemiddelde deelnemer wordt van een potje 30 Seconds. Dat belooft wat!

Het Delfts Kampioenschap 30 Seconds wordt gehouden op 12 juni van 19.30 tot 23.00 uur in de Sjees. Trommel je vrienden/partner/familieleden maar op en ga voor de winst! Je kunt je aanmelden met een team van 2 tot 4 personen. Naast eeuwige roem als allereerste ‘Delfts Kampioen 30 Seconds’ maak je ook kans op mooie prijzen, waaronder een fantastische hoofdprijs.

Aanmelden

Aanmelden kan via www.jeroen-citroen.nl/aanmelden of de Facebook pagina van Jeroen Citroen Events. Inschrijven kost €5,- per persoon. Meld snel je team aan, want vol=vol.


Meer over Grandcafé De Sjees ontdekken?

Grandcafé De Sjees cafés

Geopend09:30 - 01:00

Markt 5, Delft

Bekijk meer:cafés

Meer over

Doen

adv.