3 x superleuke dingen om dit weekend te doen in Delft

Door Iris Olsthoorn 15 februari 2019

Hoera! Het weekend staat weer voor de deur en het wordt nog prachtig weer ook. We zetten zoals iedere week wat leuke activiteiten op een rij. Dit kun je doen in het weekend van 15 tot en met 17 februari.

Pagina 1 / 3
⟵ swipe swipe ⟶

Son Mieux

Foto: Facebook Velvet Delft

Je kent ze van de reclames van de ING en McDonald’s, hun singles ‘Even’ en ‘Easy’ en hun optredens op festivals als Zwarte Cross en Where the Wild Things Are. De Indie-folk-electronic muzikanten van Son Mieux. En dit weekend? Kan je ze gewoon gratis zien en horen in Delft! Bij Velvet op de Voldersgracht vullen ze vrijdag 15 februari de zaak met hun heerlijke muziek. Na het optreden kan je hun nieuwe CD aanschaffen en laten signeren!

Wiewatwaar: Vrijdag 15 februari van 19.30 tot 20.30 uur.


Meer over Velvet Delft ontdekken?

Velvet Delft speciaalzaken

Nu open09:30 - 18:00

Voldersgracht 3, Delft

Bekijk meer:speciaalzaken

Kijken bij de brandweer

brandweer
Foto: ANP

 

Is jouw kind helemaal weg van de brandweer? Dan is er dit weekend iets leuks voor hem of haar: bij de kazerne van Den Hoorn wordt de nieuwe wagen onthuld. De brandweermannen zorgen voor diverse demonstraties zijn en je kan een ritje maken in een brandweerwagen.

Wiewatwaar: Zaterdag 16 februari van 14.00 tot 17.00 uur bij kazerne Den Hoorn, kruising Dijkhoornseweg / Prinses Beatrixstraat.

Reggae Dancehall Night

Reggae Night
Foto: Facebook Reggae night Delft

Behoefte aan een zonnige, warme avond? Dan moet je zaterdag naar het Cultuurlab aan Brabantse Turfmarkt 9.  Dready Rasta Niek organiseert daar een Reggae Dancehall Night. Reggae Barbie en DJ Ewa Sound zijn ook van de partij.

Wiewatwaar: Zaterdag 16 februari. Toegang gratis, het feest start om 20.00 uur.


Meer over Cultuurlab ontdekken?

Cultuurlab vrijetijd en uitgaan

Brabantse Turfmarkt 9, Delft

Bekijk meer:vrijetijd en uitgaan
Pagina 1 / 3
⟵ swipe swipe ⟶

Meer over

Doen Getipt

adv.