3 x superleuk om te doen met kinderen in Delft

Aangeboden door Mint kids conceptstore 6 december 2018

Het is nog geen kerstvakantie, maar desondanks is het wél leuk om op de vrije middagen iets te ondernemen met je kinderen. Bij Mint Kids Conceptstore wordt genoeg georganiseerd. We tippen drie leuke activiteiten.

<< < Pagina 1 / 4 >
⟵ swipe swipe ⟶

Kersthangers maken

Snelle beslissers komen op 6 en 7 december naar de stad, want dan kunnen kinderen kersthangers maken voor in de boom bij Mint. Ze worden gemaakt van brooddeeg, verf en glitters dus dat wordt een feestje! De activiteit wordt gegeven tussen 14.00 en 17.00 uur, je kunt gewoon binnen komen lopen. Kosten: €3,- per kind.

Wist je trouwens dat Mint Kids Conceptstore op maandag 10 en 17 december ook open is? Tot 13.00 uur kun je gezellig langskomen voor een kop koffie en om gezellig te spelen!


Deze bijdrage wordt je aangeboden door Mint kids conceptstore Meer over Mint kids conceptstore ontdekken?

Mint kids conceptstore conceptstores

Nu open09:00 - 17:00

*Openingstijden kunnen afwijken tijdens de feestdagen

Voldersgracht 12, Delft

Bekijk meer:conceptstores

Kerstboom versieren

Te leuk: kinderen mogen hun eigen kerstboom optuigen en versieren. De boom is ongeveer 50 centimeter hoog, dus dat is een serieuze kerstboom! Deze activiteit vindt plaats op 12, 13 en 14 december in de middag. Er zijn maar een paar kerstbomen beschikbaar, dus reserveer snel via [email protected]. Je kunt zelf aangeven op welke tijd je komt. Het kerstboom versieren kost €14,50 per kind, dat is inclusief een glas limonade.

O ja, als je op een woensdag langs gaat bij Mint Kids Conceptstore, kunnen je kinderen meteen even naar de kapper! Bel/app kinderkapper Ilona om een afspraak te maken: 0639590269.

Kerstlichtjes maken

Op 19, 20 en 21 december kun je de kerstvakantie inluiden bij Mint Kids Conceptstore. Terwijl jij geniet van een lekkere kop koffie of een wijntje, mogen kinderen kerstlichtjes maken van wasbollen en/of glazen potjes. Je kunt binnenlopen tussen 14.00 en 17.00 uur. De kosten zijn €3,- per kind.

Kinderfeestjes en verjaardagen

Bij Mint kan je niet alleen terecht voor toffe activiteiten. Je kunt er in het weekend ook een kinderverjaardag vieren. Daarbij is de ruimte achterin de zaak ook op vrijdag- en zaterdagavond af te huren voor recepties en feestjes. Door de industriële uitstraling van het pand is het daar uitermate geschikt voor! Wil je meer informatie? Stuur dan even een mail naar [email protected].

Of dit alles is? Nee! In de kerstvakantie worden er ook weer heel veel activiteiten georganiseerd voor jonge en oudere kinderen.

<< < Pagina 1 / 4 >
⟵ swipe swipe ⟶

adv.