3 x superleuk om dit weekend te doen in Delft

Door Iris Olsthoorn 28 december 2018

Kerst achter de rug, oud en nieuw voor de boeg… Betekent dat thuis blijven dit weekend? Heus niet. Er is veel te veel leuks te doen in Delft! We zetten wat tips voor je op een rijtje voor het weekend van 28 tot en met 30 december. 

<< < Pagina 1 / 3 >
⟵ swipe swipe ⟶

Buitenbios op het Doelenplein

Hoe knus wil je het hebben: onder een dekentje in de open lucht naar je favoriete film kijken en dan óók nog eens op het meest romantische pleintje van Delft. Op vrijdag en zaterdag worden er twee heerlijke winterfilms vertoont op het Doelenplein. Je hoeft niet bang te zijn het koud te krijgen, want de organisatie zorgt voor vuurkorven, heaters en warme kleden. Om zeker te zijn van een stoel, kan je deze reserveren voor €6,50. Daar krijg je dan ook nog eens een oliebol bij!

Vrijdag 28 december
A (muppet) Christmas Carol
20.00 – 22.00 uur

Zaterdag 29 december
Pursuit of Happiness
19.45 – 22.00 uur

Een stoel reserveren doe je hier. 

Jack en Danny’s top 2000

Nog véél leuker dan naar de Top2000 op de radio luisteren, is de nummers live te horen! Dat kan dit weekend in Feestcafé de Tobbe. Jack Steijger (dé Westerpop-man) heeft voor dit bijzondere evenement een gelegenheidsband bij elkaar geroepen. Muzikanten uit heel Nederland spelen deze avond de lekkerste hits uit de Top2000 voor je. Als dat niet gezellig wordt, weten wij het ook niet meer!

Wiewatwaar: zaterdag 29 december, vanaf 20.30 uur. Entree is gratis.

Café de Tobbe cafés

Nu gesloten12:00 - 01:00

Buitenwatersloot 17, Delft

Bekijk meer:cafés

Minifestival voor jongeren

Ben je tussen de 12 en 17 jaar? Dan moet je dit weekend écht even naar het Rietveld Theater, want daar staat iets superleuks op het programma. Er is pizza, er zijn dansworkshops van bekende danser Lloyd Marengo, een workshop bucketdrumming van Bennie Semil en een DJ-workshop van Doc Rogers. Als afsluiter mag je zelf draaien op het feestje ’s avonds!

Wiewatwaar: Zaterdag 29 december van 15.30 tot 00.00 uur in het Rietveld Theater. Entree is gratis, voor meer info kijk je hier. 

Rietveld Theater theaters

Nu open09:00 - 18:00

Rietveld 49, Delft

Bekijk meer:theaters
<< < Pagina 1 / 3 >
⟵ swipe swipe ⟶

Meer over

Doen Getipt

adv.