Delft

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

3 x superleuk om dit weekend te doen in Delft

Door Iris Olsthoorn 8 november 2019

Na een lange werkweek is het tijd om de bloemetjes buiten te zetten! Daarom zetten wij iedere week een aantal leuke uittips voor je op een rij. Dit is er zoal te doen van 8 tot en met 10 november.

Pagina 1/3
⟵ swipe swipe ⟶

Wil je meer uitjes in Delft bekijken? Neem dan een kijkje in onze agenda. 

Knapsack

Dit lijstje heet misschien ‘3 x superleuk om te doen’, maar eigenlijk zou het dit weekend ook ‘103 x leuk om te doen’ kunnen heten. Van vrijdag tot en met zondag is het Knapsackfestival in Delft, waarbij er meer dan 100 acts verspreid over zo’n dertig locaties te zien zijn. Wat het festival precies inhoudt, kun je het beste zelf gaan ervaren. Het is te veel om op te noemen! Lees ook:

Dit weekend is er een festival in Delft met meer dan 100 optredens en activiteiten

Het festivalseizoen voorbij? In Delft niet hoor! Van 8 tot en met 10 november is het Knapsack Festiv...

Knapsack Festival 2019

He Bourgondiërs, liefhebbers en genieters pur sang... Knapperds! Tijd voor iets nieuws, toe aan iets...

Irish Pub Festival

irish pub festival
Foto: Irish Pub Festival

Op vrijdag 8 november is het tijd voor het Irish Pub Festival! In acht verschillende kroegen in Delft staan optredens van Ierse muzikanten op de planning.  Stadsbrouwerij de Koperen Kat, Stadscafé De Waag, Café Huug, Café Tango, Grandcafé De Sjees, Eetcafé De Ruif, Irish Pub Tierneys en ’t Proeflokaal doen mee aan dit festival. Kijk hier voor meer info. 

Irish Pub Festival Delft

Wijnfestival in de Centrale

de centrale delft

In de oude Koornbeurs is op zondag 10 november iets bijzonders aan de hand. In de Centrale is een wijnfestival met wel 70(!) verschillende wijnen. Er zijn verschillende wijnmakers zelf aanwezig om over hun eigen wijnen te vertellen, er is muziek en er zijn hapjes. Klinkt als een perfecte zondagmiddag voor een wijnliefhebber, toch? Voor meer info en tickets (€25,-) kijk je hier.

Centrale Wijnfestival

Pagina 1/3
⟵ swipe swipe ⟶

Meer over

Doen

adv.