3 x superleuk om dit weekend te doen in Delft

Door Iris Olsthoorn 12 juli 2019

Het is bijna weekend! Voor veel mensen is het hierna nog één weekje doorbijten voordat de zomervakantie begint. De tijd gaat sneller als je leuke dingen doet! Daarom zetten we wat leuke activiteiten voor het weekend van 12 tot en met 14 juli op een rij. 

Pagina 1 / 3
⟵ swipe swipe ⟶

Canal Clean Up

kroos in gracht oude legermuseum

Eén van de redenen dan Delft zo mooi is, is dat er veel grachten liggen. En waar je van houdt, daar moet je voor zorgen! Daarom organiseren lunchcafé Van 9 tot Zeven en BijonsDelft een Canal Clean Up Day. Vanaf de kade en vanaf allerlei watervoertuigen wordt die dag de gracht ontdaan van troep.

De Canal Clean Up Day is op zondag 14 juli van 09.30 tot 12.00 uur. Iedereen die mee wil helpen, is welkom. Je mag helpen met een schepnet vanaf de kant, of zelf je kano, SUPboard, surfplank, waterfiets of (opblaas)bootje meenemen. In dit artikel lees je meer:

Binnenkort ligt de gracht een dag vol bootjes, waterfietsen en SUPboards met een speciale reden

Bijzondere wandeltocht door Delft

Foto: Marcel de Wit

Zondag 14 juli kun je deelnemen aan een bijzondere wandeltocht door Delft. Schrijver Marcel de Wit neemt je aan de hand van zijn boek boek ‘Uit het
dagboek van Marcel de Wit.’ Zijn boek staat vol met interessante weetjes en anekdotes over Delft, dus voor de echte Delft-fanaat is dit zeker de moeite waard! De wandeling start om 15.00 uur bij Boekhandel De Omslag, duurt ongeveer anderhalf uur en is gratis. Aanmelden is niet nodig.


Meer over Boekhandel de Omslag Delft ontdekken?

Boekhandel de Omslag Delft boekhandels

Gesloten10:00 - 18:00

Wijnhaven 16, Delft

Bekijk meer:boekhandels

PubQuiz in de Gist

Laat je hersenen kraken! Deze zaterdag (13 juli) is er een pubquiz in de Gist, onder leiding van De Microfoonman Daan Dekker. Trommel vier vrienden op en vorm samen een team om allerlei vragen over muziek, sport en andere categorieën. Er vallen prijzen te winnen: het beste team krijgt bijvoorbeeld een voucher voor €100,- aan hapjes en/of drankjes bij de Gist. Ook het team met de beste naam krijgt een prijs. De Pubquiz begint om 20.00 uur. Inschrijven kan hier.


Meer over De Gist ontdekken?

De Gist bars

Geopend09:00 - 01:00

Phoenixstraat 4, Delft

Bekijk meer:bars
Pagina 1 / 3
⟵ swipe swipe ⟶

Meer over

Doen

adv.